Αθλητισμός

Στο Βερολίνο αρχίζει η… διαβολοβδομάδα για τον Παναθηναϊκό

Στο Βερολίνο αρχίζει η… διαβολοβδομάδα για τον Παναθηναϊκό
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Βερολίνο την Άλμπα (21:00) και θέλει τους δύο βαθμούς, προκειμένου να πανηγυρίσει τη δεύτερη διαδοχική επιτυχία του ύστερα από τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ

Με δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις πέφτει σήμερα (6/4) η «αυλαία» της 19ης αγωνιστικής στη Euroleague, η οποία έχει εισέλθει στην τελευταία εβδομάδα της κανονικής περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο Βερολίνο την Άλμπα (21:00) και θέλει τους δύο βαθμούς, προκειμένου να πανηγυρίσει τη δεύτερη διαδοχική επιτυχία του ύστερα από τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, στην προσπάθεια που καταβάλλει για να «κλείσει» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τρέχουσα εβδομάδα είναι αρκετά… απαιτητική για τους «πράσινους», οι οποίοι την Παρασκευή (8/4) δοκιμάζονται στην Κωνσταντινούπολη με αντίπαλο τη Φενερμπαχτσέ, ενώ την προσεχή Δευτέρα (11/4) υποδέχονται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι «αιωνίων» για τον β΄ γύρο του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά τους, τα «άλμπατρος» θα «κυνηγήσουν» τη νίκη στο τελευταίο εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι τους για φέτος, χωρίς να έχουν βαθμολογικό κίνητρο, αφού έμειναν εκτός πλέι οφ.

Στο μεταξύ, Αναντολού Εφές και Μπάγερν Μονάχου «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» στο «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την τελική κατάταξη ενόψει των πλέι οφ. Και αυτό γιατί με νίκη η τουρκική ομάδα θα πλησιάσει την πέμπτη θέση της βαθμολογίας, ενώ η Μπάγερν Μονάχου θα είναι όγδοη αν ηττηθεί.

ΤΕΤΑΡΤΗ 6/4

Αναντολού Εφές (Τουρκία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)      20:30

Άλμπα Βερολίνου (Γερμανία)-Παναθηναϊκός (ΕΛΛΑΔΑ)         21:00

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments