Αθλητισμός

Ο Πολωνός Μαρτσίνιακ διαιτητής στο Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ

Ο Πολωνός Μαρτσίνιακ διαιτητής στο Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ
Η UEFA όρισε τον Πολωνό, Σίμον Μαρτσίνιακ, διαιτητή στον αγώνα της Πέμπτης στη Γαλλία, μεταξύ Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ

Η UEFA όρισε τον Πολωνό, Σίμον Μαρτσίνιακ, διαιτητή στον αγώνα της Πέμπτης στη Γαλλία, μεταξύ Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ για τον πρώτο προημιτελικό του Conference League.

Ο 41χρονος διαιτητής, από την κατηγορία Elite διαιτησίας της UEFA, θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Πάβελ Σοκολνίτσκι, Τόμας Λιστκίεβιτς και 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Πάβελ Ρατσκόφσκι. Σημειώνεται πως δεν υπάρχει VAR μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης. 

Με τον 12ο του παίκτη στη Μασσαλία

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τελικά οι πτήσεις, καθώς η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας κρίθηκε παράνομη και καταχρηστική και ως εκ τούτου οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να ταξιδέψουν κανονικά για τη Μασσαλία.

Ο Παναγιώτης Σίμος, μέλος του ΔΣ των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, μιλώντας στο Metropolis, τόνισε ότι βγήκε δικαστική απόφαση που κρίνει παράνομη την απεργία για τους ελεγκτές λόγω της αγωγής που έγινε και αφορά τον συγκεκριμένο κλάδο.

“Μόλις βγήκε επίσημα απόφαση από το δικαστήριο ότι η απεργία κρίθηκε παράνομη, χωρίς να έχουμε ακόμη το σκεπτικό. Αυτό αφορά εμάς, η αγωγή είχε γίνει από το κράτος προς τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και η απεργία κρίθηκε παράνομη. Οπότε οι πτήσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά σαν να μην συνέβη τίποτα”, τόνισε χαρακτηριστικά, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τον πρόεδρο της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας, κύριο Νανούρη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments