Ελλάδα

Φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου στην Θεσσαλονίκη

Φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου στην Θεσσαλονίκη

Πηγή Φωτογραφίας: naftemporiki

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στο νοσοκομείο Παπανικολάου με την φωτιά να εντοπίζεται στην πνευμονολογική κλινική.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στο νοσοκομείο Παπανικολάου στην Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εστία της φωτιάς εντοπίζεται στην πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου και συγκεκριμένα στην πτέρυγα Covid.

Ισχυρές Πυροσβεστικές δυνάμεις σπεύδουν στο σημείο με 11 οχήματα και 30 πυροσβέστες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστικη, ενδεχομένως να υπάρχουν και εγκλωβισμένοι.

Τι ανέφερε ο Διευθυντής της Πνευμονολογικής

Ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Μονάδας, Διαμαντής Χλώρος, ανέφερε πως στην πτέρυγα υπάρχει πυκνός καπνός, ενώ εξέφρασε την ανησυχία του καθώς νοσηλεύονται και βαριά ασθενείς στους θαλάμους που ξέσπασε η φωτιά.

Όπως τόνισε στο Open αρκετοί ασθενείς κατάφεραν και απεγκλωβίστηκαν από το κτίριο, ενώ οι γιατροί τους παρείχαν οξυγόνο, ωστόσο όπως ανέφερε υπάρχουν ακόμη φόβοι για εγκλωβισμένους.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες πάντως οι ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν περιορίσει τη φωτιά, ενώ οι περισσότεροι ασθενείς έχουν απομακρυνθεί.

Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments