Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου-Μάνος Δασκαλάκης: Στο γυμναστήριο τρεις μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας

Ρούλα Πισπιρίγκου-Μάνος Δασκαλάκης: Στο γυμναστήριο τρεις μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας

Πηγή Φωτογραφίας: Reuters

Ρούλα Πισπιρίγκου-Μάνος Δασκαλάκης: Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα βίντεο που δείχνει το ζευγάρι να αθλείται σε γυμναστήριο τρεις μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Μάλιστα η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται ήδη προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού μετά τα στοιχεία που βρέθηκαν για την Τζωρτίνα.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει το ζευγάρι να αθλείται σε γυμναστήριο, ακολουθώντας κανονικούς ρυθμούς ζωής, μόλις τρεις μήνες μετά τον θάνατο της άλλης κόρης τους, της Μαλένας.

Στο γυμναστήριο μετά τον θάνατο της Μαλένας

Ο γυμναστής που είχε έρθει σε επαφή με το ζευγάρι μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι όταν έμαθε για τον θάνατο του παιδιού, του είχε κάνει εντύπωση που είχαν επισκεφθεί το γυμναστήριο. «Ο Μάνος μου είχε ανοιχτεί μια δυο φορές, τον έβλεπα ότι βουρκώνει, δακρύζει, συγκινείται αρκετά.

Η Ρούλα έδειχνε ότι κάτι βιώνει αλλά δεν υπήρχε αυτή η συγκίνηση όπως στον Μάνο», ανέφερε ο γυμναστής. Όπως δήλωσε στη συνέχεια, το ζευγάρι πραγματοποιούσε κανονικά ένα πρόγραμμα γυμναστικής, που μάλιστα ήταν και ιδιαίτερα ακριβό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments