Αθλητισμός

Πρόβλημα με τον Καρλίτος ενόψει «Ζωσιμάδων»

Πρόβλημα με τον Καρλίτος ενόψει «Ζωσιμάδων»
Πρόβλημα με τον Καρλίτος Λόπεθ προέκυψε στον Παναθηναϊκό κατά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (8/4), με τον Ισπανό επιθετικό να αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα

Πρόβλημα με τον Καρλίτος Λόπεθ προέκυψε στον Παναθηναϊκό κατά την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (8/4), με τον Ισπανό επιθετικό να αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα και να ακολουθεί θεραπεία.

Εξέλιξη που θέτει εν αμφιβόλω την παρουσία του 31χρονου στράικερ στη μεθαυριανή (10/4, 19:00), πολύ σημαντική εκτός έδρας αναμέτρηση των «πράσινων» με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» για την 4η αγωνιστική των play off. Κι αν επιβεβαιωθεί η απουσία του, ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει αύριο (Σάββατο 9/4) στα Ιωάννινα, με μοναδικό διαθέσιμο επιθετικό κορυφής τον Φώτη Ιωαννίδη.

Από εκεί και πέρα, ο Λούκας Βιγιαφάνιες ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα, για πρώτη μέρα μετά τον μυϊκό τραυματισμό του (τράβηγμα στο δικέφαλο μηριαίο μυ) που υπέστη στο ματς με τον ΠΑΟΚ και θα το παλέψει για να είναι έτοιμος για την αποστολή στο ντέρμπι της μεθεπόμενης Κυριακής (17/4) με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (5η αγωνιστική των play off).

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (8/4) περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, παιχνίδι σε μικρές εστίες κι εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Λούντκβιστ, Αγιούμπ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments