Lifestyle

Γουίλ Σμιθ: Δέκα χρόνια αποκλεισμός από τα Όσκαρ για το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Γουίλ Σμιθ: Δέκα χρόνια αποκλεισμός από τα Όσκαρ για το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Πηγή Φωτογραφίας: oneman

Ωστόσο θα του επιτραπεί να διατηρήσει το χρυσό αγαλματίδιο για τον Α' Ανδρικό Ρόλο

Ακριβά θα πληρώσει ο Γουίλ Σμιθ το χαστούκι στον Κρις Ροκ, κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων Όσκαρ για το 2022,καθώς του επιβλήθηκε η ποινή της απαγόρευσης στις τελετές για τα επόμενα 10 χρόνια.

Η απόφαση έρχεται δύο εβδομάδες μετά το περιβόητο χαστούκι, ωστόσο θα του επιτραπεί διατηρήσει το βραβείο του Α’ Ανδρικού Ρόλου. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ακαδημίας, που αποτελείται από 54 άτομα συνεδρίασε το πρωί της Παρασκευής, υπό το βάρος των έντονων συζητήσεων μεταξύ των 9.000 μελών της.  

Το χαστούκι δίχασε το Χόλιγουντ και το κοινό, με κάποιους να επιμένουν ότι πρέπει να του αφαιρεθεί το Όσκαρ και να μην ανταμειφθεί για τη βία, ενώ άλλοι είπαν ότι το απέρριψαν και το χλεύασαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ο Σμιθ χαστούκισε τον Ροκ στη σκηνή αφού ο κωμικός έκανε ένα αστείο για το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του Τζάντα Πίνκετ-Σμιθ, η οποία πάσχει από αλωπεκία. 

Μετά το χαστούκι, ο Σμιθ επέστρεψε στο κάθισμά του και ούρλιαξε «κράτα το όνομα της γυναίκας μου από το στόμα σου». 

Στη συνέχεια κέρδισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου στον ρόλο του Ρίτσαρντ Ουίλιαμς, στην ταινία King Richard. Χρησιμοποίησε την ομιλία του για να ζητήσει συγγνώμη από την Ακαδημία και τη Ροκ και αργότερα δημοσίευσε μια συγγνώμη στο Instagram. 

Ο Rock έχει μείνει σιωπηλός για το θέμα, μιλώντας ανοιχτά μόνο για να πει ότι «επεξεργαζόταν» αυτό που συνέβη.  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments