Lifestyle

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 181: Η Αντιγόνη έχει παιδί και ο Μάνος το ανακαλύπτει

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 181: Η Αντιγόνη έχει παιδί και ο Μάνος το ανακαλύπτει

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 181: Πρόσφατα, όμως, είδαμε την Αντιγόνη να πηγαίνει στο Σούνιο χωρίς να το πει σε κανέναν και να συναντάει τη Μαρία.

Η Αντιγόνη, από την πρώτη στιγμή που έφτασε στη Μάνη, μας έχει απασχολήσει. Ειδικά με τον αγώνα που έκανε μέχρι να την αναγνωρίσει και να την αποδεχθεί ο βιολογικός πατέρας της, ο Ισίδωρος, και ο ετεροθαλής αδελφός της, ο Μάνος. Βέβαια, όσον αφορά τον δεύτερο, εξακολουθεί να κρατάει τις επιφυλάξεις του και γι’ αυτόν τον λόγο έχει αναθέσει σε ντετέκτιβ να κάνει φύλλο και φτερό το παρελθόν αλλά και το παρόν της.

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 181

Πρόσφατα, όμως, είδαμε την Αντιγόνη να πηγαίνει στο Σούνιο χωρίς να το πει σε κανέναν και να συναντάει τη Μαρία. Μία συνάντηση που έχει αφήσει αναπάντητα ερωτήματα για μία ιστορία που έχει διαδραματιστεί μεταξύ των δύο γυναικών στο παρελθόν και έχει σημαδέψει τη ζωή της πρώτης. Σύντομα, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, τα κομμάτια του παζλ θα μπουν σε μία σειρά και θα συνδέσουν τις παραπάνω, παράλληλες, ιστορίες… Όλα αρχίζουν όταν ο ντετέκτιβ καταφέρνει να ανακαλύψει κάτι για το παρελθόν της Αντιγόνης και ενημερώνει σχετικά τον Μάνο. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι η γυναίκα, παρόλο που ισχυρίζεται ότι δεν θέλει να κάνει παιδιά, αλλά να παραμείνει αφοσιωμένη μόνο στην ιατρική, έχει ήδη ένα παιδί! Μόνο που αυτό το παιδί, μέσω κάποιων περίεργων επαφών, το έχει δώσει είτε σε ανάδοχη οικογένεια είτε σε ορφανοτροφείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments