Πολιτισμός

Δείτε ποιες mega-galleries δέχονται κρυπτογράφηση και ποιες δεν δέχονται

Δείτε ποιες mega-galleries δέχονται κρυπτογράφηση και ποιες δεν δέχονται

Πηγή Φωτογραφίας: The Nifty Crypto Nomad - Cointelegraph - Eden Gallery

Με την αναδυόμενη σημασία των ασιατικών αγορών και την άνοιξη του τεχνολογικού πλούτου, περισσότερες γκαλερί μπορεί να αρχίσουν να αποδέχονται αυτά τα νέα νομίσματα.

Ο Gagosian ανακοίνωσε την Τρίτη ότι η γκαλερί blue chip θα δέχεται πλέον τα ακόλουθα κρυπτονομίσματα για πληρωμή: Bitcoin, Ethereum και USD Coin. Τα νέα συμπεριλήφθηκαν στην ανακοίνωση μιας νέας παράστασης Murakami, η οποία θα περιλαμβάνει γλυπτά και πίνακες που βασίζονται στα δύο έργα του NFT, CloneX, που έγιναν σε συνεργασία με το RTFKT, και το σόλο εγχείρημά του NFT Murakami.Flowers, μια σειρά περισσότερων από 11.000  pixel με χαμογελαστά λουλούδια.

Θεωρείται από εκείνους που δέχονται τα κρυπτονομίσματα και τα NFT, στο σημείο όπου ο καλλιτέχνης Urs Fischer που εκπροσωπείται από τον Gagosian πήγε στο Pace για να ξεκινήσει ένα έργο NFT, η σειρά του Gagosian είναι  εντελώς απροσδόκητη. Και δεν είναι οι μόνοι που υιοθέτησαν την κρυπτογράφηση.

Ενώ οίκοι δημοπρασιών όπως ο Christie’s και ο Sotheby’s άρχισαν να δέχονται κρυπτογράφηση σχετικά γρήγορα, μόνο μερικές μεγάλες γκαλερί έχουν κάνει την κίνηση να αγκαλιάσουν το νέο νόμισμα

Εδώ βρίσκονται οι υπόλοιπες μεγα-γκαλερί σχετικά με την τεχνολογία:

Ο Pace ήταν ο πιο επιθετικός στην υιοθέτηση των κρυπτονομισμάτων και των NFT, λανσάροντας ακόμη και το Pace Verso, τη δική τους πλατφόρμα NFT, για να βοηθήσει καλύτερα τον καλλιτέχνη του σε έργα που ενεργοποιούνται με μετατροπές. Η Lehmann Maupin ισχυρίζεται ότι ήταν οι πρώτοι που δέχτηκαν πληρωμές κρυπτογράφησης, κάτι που ξεκίνησαν να κάνουν τον Ιούλιο του 2021. Οι Thaddaeus Ropac, David Zwirner, Hauser & Wirth και White Cube δεν έχουν ακόμη αρχίσει να δέχονται πληρωμές με κρυπτογράφηση.

Αυτό μπορεί να αλλάξει σύντομα είτε τους αρέσει είτε όχι, σχολίασε η Laura Lehmann, η οποία βοήθησε στην ανάπτυξη του συστήματος κρυπτογράφησης πληρωμών της Lehmann Maupin.

«Καθώς η κρυπτογράφηση γίνεται θεσμοθετημένη, οι γκαλερί μπορεί να αρχίσουν να αποδέχονται κρυπτονομίσματα χωρίς απαραίτητα να γνωρίζουν ότι δέχονται κρυπτονομίσματα καθώς εταιρείες όπως η MasterCard ξεκινούν συνεργασίες με ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων», είπε ο Lehmann.

Οι γκαλερί μπορεί επίσης να επηρεαστούν από τους πελάτες τους. Στην περίπτωση της Lehmann Maupin, υιοθέτησαν πληρωμές κρυπτογράφησης καθώς οι πελάτες, ιδιαίτερα στην Ασία, άρχισαν να τις ζητούν με μεγαλύτερη συχνότητα. Με την αναδυόμενη σημασία των ασιατικών αγορών και την άνοιξη του τεχνολογικού πλούτου, περισσότερες γκαλερί μπορεί να αρχίσουν να αποδέχονται αυτά τα νέα νομίσματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments