Focus

Camila Cabello: φόρεσε ρούχα Mugler και Saint Laurent για τη συναυλία της στο TikTok

Camila Cabello:  φόρεσε ρούχα Mugler και Saint Laurent για τη συναυλία της στο TikTok

Πηγή Φωτογραφίας: Musicians Territory

Η τραγουδίστρια Camila Cabello έκανε το ντεμπούτο του τρίτου στούντιο άλμπουμ της, «Familia», μέσω μιας ζωντανής συναυλίας του TikTok όπου φορούσε ρούχα από διάσημους οίκους.

Η Camila Cabello κοίταξε πολλούς μεγάλους σχεδιαστές για να διαλέξει ρούχα στην παρουσίαση του νέου της άλμπουμ. Η υποψήφια για Grammy τραγουδίστρια συνεργάστηκε με το TikTok για μια ζωντανή συναυλία την Πέμπτη το βράδυ, όπου ερμήνευσε τραγούδια από το τρίτο στούντιο άλμπουμ της, “Familia”, φορώντας ρούχα από διάσημους οίκους. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Cabello ερμηνεύει τα νέα τραγούδια από το άλμπουμ, το οποίο από σήμερα είναι διαθέσιμο.

View this post on Instagram

A post shared by camila (@camila_cabello)

«Ανυπομονώ να ακούσουν όλοι επιτέλους το άλμπουμ και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα κάνω το ντεμπούτο των τραγουδιών με τόσο διασκεδαστικό τρόπο», είπε η Cabello αποκλειστικά στο WWD. «Μου άρεσει να δουλεύω με την καταπληκτική μου ομάδα για να ζωντανέψω αυτά τα τραγούδια. Ο σχεδιασμός για την συναυλία μου επέτρεψε να βυθιστώ στο άλμπουμ με έναν νέο τρόπο.»

Τι φόρεσε

Για την καθηλωτική, ζωντανή συναυλία TikTok, η Cabello συνεργάστηκε με τους στυλίστες της Rob Zangardi και Mariel Haenn για τις επτά εμφανίσεις και με σχεδιαστές όπως οι Mugler, Saint Laurent, Carolina Herrera, Ronald van der Kemp και άλλοι.

«Η κυκλοφορία του TikTok ήταν μια από τις πιο διασκεδαστικές ημέρες γυρισμάτων που έχουμε κάνει με την Camila, καθώς ήταν μια σειρά έξι τραγουδιών», ανέφεραν οι στυλίστες σε κοινή δήλωση. «Ήταν σημαντικό για την Camila ότι κάθε τραγούδι είχε τη δική του αίσθηση και ατμόσφαιρα στη μουσική και το σκηνικό».

View this post on Instagram

A post shared by camila (@camila_cabello)

Η συναυλία TikTok της Cabello ξεκίνησε με την τραγουδίστρια σε μια από τις πιο high- fashion εμφανίσεις της. Για την παράσταση εμπνευσμένη από την Ημέρα των Νεκρών για το «Hasta Los Dientos», η Cabello φόρεσε ένα ογκώδες έντονο ροζ σακάκι από την Carolina Herrera σε συνδυασμό με μαύρο δερμάτινο παντελόνι της Commando.

Στη συνέχεια, η συναυλία μετατράπηκε  σε ένα σκηνικό που μοιάζει με έρημο και κάθεται σε μια κούνια όπου φοράει ένα πολύχρωμο, γλυπτό φόρεμα του Ronald van der Kemp για να ερμηνεύσει το τραγούδι της, “Quiet”. Το φόρεμα συμπλήρωνε ένα beauty look που δημιούργησε ο makeup artist Patrick Ta που αποτελούνταν από φωτεινές μπλε σκιές ματιών και κοσμήματα προσώπου.

Η Cabello ολοκλήρωσε τη συναυλία του TikTok ερμηνεύοντας το πρώτο σινγκλ του άλμπουμ, «Bam Bam», με ένα νέον φόρεμα με κρόσια της Celia Kritharioti όπου χόρεψε μαζί με την οικογένειά της.

View this post on Instagram

A post shared by camila (@camila_cabello)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments