Αθλητισμός

Έκρηξη Μέμφις, σούπερ Γκόλντεν Στέιτ

Έκρηξη Μέμφις, σούπερ Γκόλντεν Στέιτ

Πηγή Φωτογραφίας: TWITTER, GETTY IMAGES

Τζόρνταν Πουλ και Τζόναθαν Κουμίνγκα σημείωσαν από 18 πόντους, για να βοηθήσουν τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να φτάσουν στη νίκη με 100-94 επί των Σπερς

Τζόρνταν Πουλ και Τζόναθαν Κουμίνγκα σημείωσαν από 18 πόντους, για να βοηθήσουν τους φιλοξενούμενους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να φτάσουν στη νίκη με 100-94 επί των Σαν Αντόνιο Σπερς, στον προτελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου και για τις δύο ομάδες.

Τώρα οι Σπερς πηγαίνουν στο Ντάλας, ενώ οι Ουόριορς ταξιδεύουν στη Νέα Ορλεάνη για να ολοκληρώσουν την κανονική περίοδο. Το Γκόλντεν Στέιτ (52-29) μπορεί να πιάσει την τρίτη θέση στη Δυτική Περιφέρεια με νίκη επί των Πέλικανς.

Η ήττα των Σπερς ξεκαθάρισε τα πράγματα για το play-in της Δύσης, αφού θα τους φέρει απέναντι στη Νέα Ορλεάνη στο πλαίσιο των θέσεων 9-10. Το άλλο ζευγάρι  είναι αυτό ανάμεσα στους Τίμπεργουλβς (7οι) και τους Λ.Α  Κλίπερς (8οι).

Image

Με ηγέτη τον Τζόελ Εμπίντι, που πέτυχε 40 πόντους και μάζεψε 20 ριμπάουντ, οι Σίξερς νίκησαν με 133-120 στη Φιλαδέλφεια, τους Ιντιάνα Πέισερς  που έφτασαν τις εννέα διαδοχικές ήττες.

Ο Τζέιμς Χάρντεν έφτασε σε double double , με 22 πόντους και 14 ασίστ για τους νικητές.

Ο Πολ Τζορτζ με 23 πόντους, 8 ριμπάουντ και 12 ασίστ -ισοφάριση ρεκόρ καριέρας- οδήγησε τους Κλίπερς, σε εύκολη επικράτηση με 117-98 απέναντι στους Κινγκς, στο Λος Άντζελες. Από κοντά τον ακολούθησε και ο Νόρμαν Πάουελ με 20 πόντους, με τον Ίβιτσα Ζούμπατς να προσθέτει 15 πόντους και 12 ριμπάουντ. Image

Για τους Κινγκς, κορυφαίος σκόρερ ήταν ο Ντάβιον Μίτσελ με 22 πόντους.

Οι Γκρίζλις, έχοντας ξανά στην πεντάδα τους τον Τζα Μοράντ-έπειτα από τρεις εβδομάδες λόγω τραυματισμού στο γόνατο-, ο οποίος είχε 21 πόντους και 9 ασίστ, διέλυσαν με 141-114 τους Πέλικανς στο Μέμφις.

Πρώτος σκόρερ των νικητών πάντως ήταν ο Ντίλον Μπρουκς με 23 πόντους, ενώ για την ομάδα της Νέας Ορλεάνης, ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ είχε 16 πόντους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments