Ελλάδα

Συνελήφθη ο 27χρονος που κατηγορείται για βιασμό 17χρονης

Συνελήφθη ο 27χρονος που κατηγορείται για βιασμό 17χρονης
Συνελήφθη ο 27χρονος αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής, κατηγορούμενος για βιασμό σε βάρος 17χρονου κοριτσιού

Συνελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, ο 27χρονος αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής, κατηγορούμενος για βιασμό σε βάρος 17χρονου κοριτσιού.

Ο ανωτέρω κατηγορείται ότι, μετά από γνωριμία με ανήλικη, μέσω εφαρμογών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βραδινές ώρες της 11 Απριλίου την οδήγησε στην οικία του, όπου προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη.

Από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, εξακριβώθηκαν τα πλήρη στοιχεία του και μετά από αναζητήσεις, εντοπίσθηκε και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Το χρονικό

Η 17χρονη φέρεται να γνώρισε μέσω Instagram τον άνδρα. Όπως ανέφερε στις Αρχές, αφού την έπεισε στις 11 Απριλίου να πάνε βόλτα, στη συνέχεια την οδήγησε σε διαμέρισμα όπου και την βίασε. Μετά την ολοκλήρωση της αποτρόπαιας πράξης του ο Πακιστανός την πήγε στο σπίτι της απειλώντας την να μην πει τίποτα.

Η ανήλικη σε κατάσταση σοκ, μετέβη στην Ασφάλεια Κορυδαλλού όπου κατήγγειλε τον βιασμό της ενώ έδωσε περιγραφή του άνδρα και το προφίλ που χρησιμοποιεί στο Instagram.

Το στοιχείο που προκάλεσε το ερευνητικό ενδιαφέρον είναι ότι ο φερόμενος ως βιαστής είχε αποφυλακιστεί στις 6 Απριλίου 2022, δηλαδή μόλις έξι ημέρες πριν την επίθεση στην άτυχη μαθήτρια. Μάλιστα, είπε στο θύμα του ότι μόλις έχει βγει από τη φυλακή για να τη φοβίσει και να της δείξει ότι είναι επικίνδυνος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments