Διεθνή

Πυροβολισμοί στη Νέα Υόρκη: Συνελήφθη 62χρονος για την επίθεση στο Μετρό

Πυροβολισμοί στη Νέα Υόρκη: Συνελήφθη 62χρονος για την επίθεση στο Μετρό

Πηγή Φωτογραφίας: dailymail

Ο συλληφθείς κατάφερε να διαφύγει, παρά το ανθρωποκυνηγητό για περισσότερο από 24 ώρες, ντροπιάζοντας το FBI και το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης

Συνελήφθη ύποπτος για τους πυροβολισμούς στον σταθμό του Μετρό στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τις αρχές πρόκειται για τον 62χρονο Φρανκ Τζέιμς, ο οποίος συνελήφθη στο East Village του Μανχάταν, σχεδόν 29 ώρες μετά την αιματηρή επίθεση με 16 τραυματίες.

Ο ένοπλος τέθηκε υπό κράτηση την Τετάρτη μετά από κάποιου είδους επεισόδιο με μαχαίρι στη Νέα Υόρκη. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται σε συνέντευξη Τύπου στις 14:00.

Η σύλληψη του Τζέιμς την Τετάρτη δίνει τέλος σε ένα ντροπιαστικό, ολοήμερο ανθρωποκυνηγητό από το FBI και το NYPD.

Τώρα που είναι υπό κράτηση, η προσοχή θα στραφεί στο γιατί η αστυνομία άργησε να τον βρει σε μια πόλη που καλύπτεται από κάμερες παρακολούθησης.

Το FOX news επικαλέστηκε πηγές που ανέφεραν ότι επέβαιναν στο μετρό για 28 ώρες από τον πυροβολισμό, αλλά αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Οι κάμερες εντός του σταθμού της 36ης οδού δεν λειτουργούσαν χθες όταν άνοιξε πυρ στο τρένο. Αυτό σήμαινε ότι κατάφερε να διαφύγει καθώς τραυματισμένοι επιβάτες ξεχύθηκαν στην πλατφόρμα αιμόφυρτοι.

Ο Τζέιμς, 62 ετών, είχε αναρτήσει βίντεο στο YouTube σχετικά με τη βία, τη φυλή, τον Έρικ Άνταμς και το έγκλημα στη Νέα Υόρκη.

Έφυγε από το Ουισκόνσιν, όπου ζούσε μόνος, στις 20 Μαρτίου με ένα νοικιασμένο βαν, οδηγώντας μέσω του Ιλινόις, της Ιντιάνα, της Πενσυλβάνια και στη συνέχεια στο Νιου Τζέρσεϊ.

Φαίνεται ότι έχει νοικιάσει ένα U-Haul στη Φιλαδέλφεια κάποια στιγμή νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και το οδήγησε στο Μπρούκλιν, πετώντας το στην εθνική οδό Kings, πέντε μίλια από τον σταθμό 36th Street.

Στη συνέχεια κινηματογραφήθηκε να μπαίνει στο μετρό στην εθνική οδό Kings, λίγο μετά τις 6 το πρωί.

Δεν είναι σαφές τι έκανε για τις επόμενες δυόμισι ώρες πριν εξαπολύσει μια καπνογόνα και αρχίσει να πυροβολεί μέσα στον συρμό

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments