Lifestyle

Τζομπανάκη: «Άνδρας μού ζήτησε να κάνω κάτι ερωτικό υπό την απειλή όπλου»

Τζομπανάκη: «Άνδρας μού ζήτησε να κάνω κάτι ερωτικό υπό την απειλή όπλου»

Πηγή Φωτογραφίας: NDP

Μαρία Τζομπανάκη: Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα ακραία περιστατικά θαυμασμού που έχει δεχτεί από φανς της

Αποκαλύψεις που προβληματίζουν και σοκάρουν έκανε η Μαρία Τζομπανάκη στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος». Μιλώντας για τη ζωή της και την καριέρα της, η ηθοποιός εξήγησε πώς αποφάσισε να πάει στα καλλιστεία και να βγει Μις Ελλάς ενώ μίλησε και για την απόφασή της να εγκαταλείψει τη Νομική Σχολή και να γραφτεί στο Εθνικό Θέατρο.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης μίλησε για το πώς νιώθει που συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη στο Σασμό

Με αφορμή τον ρόλο της στον Σασμό και ως γνήσια και παθιασμένη Κρητικιά, αναφέρθηκε στις βεντέτες και τι θα έκανε η ίδια αν πείραζαν το παιδί της.

«Αν μου πειράξουν το παιδί και είμαι μπροστά, θα αρπάξω το όπλο από το χέρι του και θα τον πυροβολήσω. Δεν θα λειτουργήσει η λογική μου, λυπάμαι που το λέω αυτό και να με συγχωρέσει και ο θεός που με ακούει. Η αντανακλαστική μου αντίδραση θα είναι ψέματα αν πω ότι θα είναι άλλη», συμπλήρωσε.

Ακραία περιστατικά θαυμασμού

Κατά την διάρκεια της συνέντευξής της αφηγήθηκε περιστατικά ακραίου θαυμασμού. Όπως είπε το πιο ακραίο περιστατικό συνέβη όταν εκείνη έμενε και δούλευε στη Θεσσαλονίκη σε μια παράσταση στο ΚΘΒΕ. Έμενε μακριά από το κέντρο και πηγαινοερχόταν με το αυτοκίνητό της. Όλα ξεκίνησαν με το να βρίσκει λουλούδια στο αυτοκίνητό της, τα οποία στην πορεία έγιναν σημειώματα, και μετά πρόστυχα σημειώματα. Ο «άγνωστος» μάλιστα έφτασε σε σημείο να την παρακολουθήσει, να μάθει που μένει κι ένα βράδυ να φτάσει στο κατώφλι του σπιτιού της και να την περιμένει εκεί με όπλο ζητώντας της άσεμνες σεξουαλικές πράξεις.

«Έχω ζήσει ακραιότατες. Μία ήταν πολύ επικίνδυνη, όταν ήμουν στη Θεσσαλονίκη. Έμενα στη Νέα Κρήνη και πήγαινα με το αυτοκίνητο. Άρχισα να βρίσκω λουλούδια. Στη συνέχεια σημειώματα που γίνονταν όλο και πιο τολμηρά και περίεργα και κάποια στιγμή με παρακολούθησε. Μια φορά γύριζα από παράσταση κι είδα δίπλα μου ένα μεγάλο, μαύρο αυτοκίνητο κι άνοιξε τα τζάμια. Με κοίταξε έντονα. Πήγα αλλιώς το δρόμο κι όταν πάω να βγω εκεί που μένω, τον βλέπω μπροστά μου. Μπαίνω στο σπίτι μέσα από κάγκελα και κάτω από δύο συστάδες ήταν αυτός εκεί. Έβγαλε όπλο και μου ζήτησε να κάνω κάτι ερωτικό κι άσχημο. Εγώ πάγωσα. Άρχισαν να τρέχουν τα δάκρυα και να τον κοιτώ στα μάτια… Σκεφτόμουν τι να κάνω και μόνος του μου είπε άντε αυτήν τη φορά στη χαρίζω», είπε η ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments