Lifestyle

Τζένιφερ Λόπεζ: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως την έκανε πρόταση γάμου ο Μπεν Άφλεκ -Ότι πιο ρομαντικό

Τζένιφερ Λόπεζ: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως την έκανε πρόταση γάμου ο Μπεν Άφλεκ -Ότι πιο ρομαντικό

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Τζένιφερ Λόπεζ: Κι όμως μετά από 20 χρόνια γίνονται και θαύματα

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε ότι την ιερή στιγμή που της ζητούσε ο Μπέν Αφλεκ να γίνει η γυναίκα της ζωής του εκείνη ήταν γυμνή στην μπανιέρα.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

«Το βράδυ του Σαββάτου ενώ βρισκόμουν στο αγαπημένο μου μέρος στη γη (έκανα αφρόλουτρο), η όμορφη αγάπη μου γονάτισε και μου έκανε πρόταση γάμου», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στο newsletter «On The JLo».

Με τίτλο «How It Went Down», η Λόπεζ παραδέχτηκε ότι ήταν μια «εντελώς αναπάντεχη» στιγμή.

«Απλώς τον κοίταξα στα μάτια να χαμογελά και να κλαίει ταυτόχρονα, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσω ότι μετά από 20 χρόνια συνέβαινε ξανά», εξήγησε. «Έμεινα κυριολεκτικά άφωνη και με ρωτάει: “Είναι ναι;”, του λέω, “ΝΑΙ, φυσικά είναι ΝΑΙ”».

Η 52χρονη τραγουδίστρια είπε ότι έβαλε τα κλάματα όταν ο  αγαπημένος της, ζήτησε να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου και ότι η απλότητα της στιγμής, την έκανε ακόμη πιο ρομαντική και συναισθηματική.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

«Χαμογελούσα τόσο πλατιά και δάκρυα κυλούσαν από το πρόσωπό μου, νιώθοντας τόσο απίστευτα χαρούμενη και ολοκληρωμένη. Δεν ήταν τίποτα φανταχτερό, αλλά ήταν ό,τι πιο ρομαντικό μπορούσα να φανταστώ ποτέ», ανέφερε.

«Απλώς ένα ήσυχο Σαββατόβραδο με δύο ανθρώπους, που υποσχέθηκαν να είναι πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Δύο πολύ τυχεροί άνθρωποι. Είχαμε μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη», πρόσθεσε.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε, η Τζένιφερ Λόπεζ σχολίασε επίσης ότι η πρόταση γάμου ήταν «εντελώς αναπάντεχη».

“ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΗ! Ήταν εντελώς αναπάντεχο. Μπήκε μέσα η αγάπη μου, μπήκε ο Μπεν και γονάτισε και είπε κάποια πράγματα που δεν θα ξεχάσω ποτέ και έβγαλε ένα δαχτυλίδι και είπε, “Θα με παντρευτείς;”. Και ήταν η πιο τέλεια στιγμή», σημείωσε.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στην σημασία του πράσινου διαμαντιού στο μονόπετρο δαχτυλίδι αρραβώνων, εξηγώντας ότι το συγκεκριμένο χρώμα ήταν πάντα «τυχερό» για εκείνη.

«Μου έδωσε το δαχτυλίδι και λέει ότι είναι πράσινο διαμάντι. Το πράσινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα και το τυχερό μου επίσης», λέει στο βίντεο. «Προφανώς θα είναι το τυχερό μου χρώμα για πάντα. Σημαίνει τόσα πολλά όταν κάποιος σε σκέφτεται και σε αγαπά και σε βλέπει. Ήταν απλώς η πιο τέλεια στιγμή».

Και κατέληξε λέγοντας το πιο όμορφο πράγμα «Νιώθω τόσο τυχερή, δεν συμβαίνει συχνά να έχεις δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments