Αθλητισμός

“Classico” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

“Classico” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Τα δύο "classico" σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ξεχωρίζουν στο σημερινό [17/4] πρόγραμμα των Play Off της Super League

Τα δύο “classico” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ξεχωρίζουν στο σημερινό [17/4] πρόγραμμα των Play Off της Super League, όπου εν πολλοίς θα κρίνουν σε μεγάλο τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Στις 21:30 τα βλέμματα στρέφονται στη Λεωφόρο, όπου Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό, στο ντέρμπι των «αιωνίων» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι «πράσινοι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να εκμεταλλευτούν τυχόν στραβοπάτημα του Άρη, που θα τους φέρει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Καρλίτος και Βιγιαφάνιες ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, όπως και ο Μακέντα μετά από καιρό, εν αντιθέσει με τον Χουάνκαρ που θα εκτίσει την τιμωρία του στο συγκεκριμένο ματς.

Στον αντίποδα οι «ερυθρόλευκοι» του Πέδρο Μαρτίνς, οι οποίοι προέρχονται από αγωνιστική απραξία… θα αγωνιστούν κόντρα στο «τριφύλλι», χωρίς τους Κούντε, Ονιεκούρου, Λόπες και Ουσεϊνού Μπα που έμειναν εκτός αποστολής. Αντίθετα στα πλάνα του Πορτογάλου κόουτς των Πειραιωτών συμπεριλήφθηκαν οι Ροντρίγκες και Μπουχαλάκης…

Στις 19:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Άρης τίθεται αντιμέτωπος με τον συμπολίτη του ΠΑΟΚ. Το συγκρότημα του Χέρμαν Μπούργος, το οποίο προέρχεται από σημαντικό διπλό σε βάρος της ΑΕΚ θέλει το τρίποντο, προκειμένου να διατηρηθεί στην 3η θέση. Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τον Αργεντινό κόουτς των «κίτρινων» αποτελεί ο τραυματίας Σάσα…

Όσον αφορά τον «Δικέφαλο του Βορρά», που προέρχεται από τον ευρωπαϊκό του αποκλεισμό από την Μαρσέιγ στο Europa Conference League, θα αγωνιστεί στον εν λόγω αγώνα, χωρίς τους τραυματίες Καντουρί, Βιεϊρίνια και Μιχαηλίδη, που αποτελούν και τα μοναδικά προβλήματα των «ασπρόμαυρων».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments