Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: “Είχα ψάξει και εγώ για θανατηφόρες ουσίες”

Ρούλα Πισπιρίγκου: “Είχα ψάξει και εγώ για θανατηφόρες ουσίες”
Μέσα από τις φυλακές η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Mega, όπου αναφέρθηκε στην κεταμίνη, αλλά και των ευρημάτων του τάμπλετ

Μέσα από τις φυλακές η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Mega, όπου αναφέρθηκε στην κεταμίνη και επεσήμανε πως δεν την είχε ποτέ στην κατοχή της, αλλά υπήρχε στο βαλιτσάκι των γιατρών.

Η 33χρονη προφυλακισμένη για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας αναφέρθηκε και όλα όσα βρέθηκαν στο τάμπλετ και οι αναζητήσεις που βρέθηκαν, τονίζοντας πως μπορεί και η ίδια να έχει ψάξει για θανατηφόρες ουσίες

Σχετικά με την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε χαρακτηριστικά πως μέσα στο δωμάτιο του παιδιού, της Τζωρτζίνας, τη μοιραία στιγμή ήταν «συγκεκριμένοι άνθρωποι. Εγώ, οι γιατροί και οι νοσηλευτές». Συνέχισε λέγοντας: «Εγώ δεν είμαι (η ένοχη), οι γιατροί δεν είναι, άρα…».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο βαλιτσάκι των γιατρών που βρισκόταν στην παιδοχειρουργική, λέγοντας χαρακτηριστικά πως σύμφωνα με τη δικογραφία μέσα σε αυτό υπήρχε κεταμίνη: «Δεν χορήγησαν αλλά υπάρχει». Μάλιστα, σημειώνει πως αυτό φαίνεται και από την ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Σημειώνεται πως η εκπομπή παρουσίασε και την ανακοίνωση του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού», η οποία αναφέρει πως δεν χορηγήθηκε ποτέ κεταμίνη στο παιδί, αν και διευκρινίζει ότι υπήρχε κεταμίνη μέσα στο βαλιτσάκι.

Η κατηγορούμενη έσπευσε να σημειώσει πως δεν έχει πρόσβαση σε κεταμίνη και «αυτό θα φανεί».

Αναλυτικά ο διάλογος με τη Ρούλα Πισπιρίγκου:

  • Σ. Χρ. : Τώρα περιμένεις το αίτημα αποφυλάκισης, σωστά; Το έχετε κάνει;
  • Ρ. Π.: Όχι, όχι, όχι ακόμα.
  • Σ.Χ: Εσένα ποιο σενάριο περνάει από το μυαλό σου αν αποδειχθεί και όπως φάινεται υπάρχουν στοιχεία για αυτό, ότι ήταν ανθρωποκτονία ο θάνατος της Τζωρτζίνας. Τι σενάριο περνάει από το μυαλό σου; Δεν μπορεί να μην το έχεις σκεφτεί.
  • Ρ.Π: Το έχω ξαναπεί και το είπα και στην ομολογία μου. Είναι κοινή λογική. Ήμασταν συγκεκριμένοι άνθρωποι μέσα στο δωμάτιό της. Εγώ, γιατροί και νοσηλευτές. Δεν υπήρχαν άλλοι. Εγώ λέω δεν είμαι, οι γιατροί λένε δεν είναι, άρα κάποιος από τους δύο είναι.
  • Σ.Χ: Περνάει από το μυαλό σου ότι μπορεί να ήθελε κάποιος άλλος να κάνει τέτοιο κακό σε εσάς;
  • Ρ.Π: Όχι, όχι, ποτέ, όχι, όχι για ποιον λόγο; Δεν υπήρχε κάποιος. Δεν μου αρμόζει να κατηγορώ. Έχουν βγει όλοι και έχουν κατηγορήσει εμένα, εγώ δεν είμαι σε θέση, δεν μου αρμόζει να κατηγορώ. Έχουν βγει όλοι και έχουν κατηγορήσει εμένα, εγώ δεν είμαι σε θέση, δεν μου αρμόζει να κατηγορήσω τον οποιονδήποτε. Αυτό θα φανεί, όποιος είναι θα φανεί. Αν είμαι εγώ θα φανεί.
  • Σ.Χ: Πώς το βλέπεις που παρόλο που έχουν βγει όλες αυτές οι, δεν ξέρω όλα αυτά τα πορίσματα και σας τα δώσαν σαν απάντηση, τώρα γυρνάνε πίσω και λένε να το ξαναδούμε και μήπως τελικά δεν ήταν και μήπως ήταν άλλος ο λόγος, πώς σου φαίνεται που αλλάζει, που αλλάζουν τα πορίσματα των ιατροδικαστών;
  • Ρ.Π: Επανεξετάζονται και ορθά κάνουν. Εγώ δεν θα επέμβω σε καμιανού τη δουλειά. Ό,τι αποφασίσουν θα το κάνω. Αλλά να σου κάνω μία ερώτηση, εγώ τώρα; Δηλαδή ξαφνικά όλοι οι ιατροδικαστές, όλοι οι παθολογοανατόμοι, έχουν κάνει λάθος, έτσι; Στα παιδιά τα δικά μου συγκεκριμένα και οι γιατροί τώρα ας πούμε στην κεταμίνη, δεν έχουν κάνει. Αλλά προσπαθούμε να βγάλουμε όλους λάθος για να βρούμε τι; Ότι βρήκαμε την ένοχη με την κεταμίνη που δεν έχει βρεθεί καν ακόμα και πρέπει να βάλουμε και τα άλλα δύο παιδιά γιατί αποκλείεται να είναι παθολογικά τα αίτια.
  • Σ.Χ: Την κεταμίνη όμως πως την εξηγείς εσύ Ρούλα; Τι περνάει από το μυαλό σου θέλω να μάθω. Τι σκέφτεσαι.
  • Ρ.Π: Έχω πει στην ομολογία μου πως την εξηγώ την κεταμίνη. Εγώ δεν την ήξερα την ουσία αυτή. Πρόσβαση δεν έχω πουθενά και αυτό φαίνεται σιγά σιγά και θα φανεί μέχρι το τέλος της υπόθεσης, εγώ δεν έχω πρόσβαση και η κεταμίνη απ’ ό,τι είδα και από τις απαντήσεις του «Παίδων» στη δικογραφία και αυτά, είναι στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που κατέβηκαν να διασωληνώσουν το παιδί.
  • Σ.Χ: Α, υπάρχει στο βαλιτσάκι τους μέσα, λες;
  • Ρ.Π: Η απάντησή τους αυτή είναι. Δεν είναι δική μου απάντηση. Η απάντηση του νοσοκομείου είναι μέσα στη δικογραφία.
  • Σ.Χ: Εγώ είδα ότι βγήκαν από το «Παίδων» και έκαναν μία ανακοίνωση ότι εμείς δεν χορηγήσαμε κεταμίνη.
  • Ρ.Π: Ναι, ναι. Δεν χορηγήσανε αλλά υπάρχει.
  • Σ.Χ: Στο «Παίδων»; Υπάρχει;
  • Ρ.Π: Ναι, ναι και στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ, είπανε συγκεκριμένα που υπάρχει. Στην παιδοχειρουργική, στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ, στις ΜΕΘ,στη ΜΕΝ, είναι η μονάδα νεογνών και στο ακτινοθεραπευτικό αν δεν κάνω λάθος.
 • Σ.Χ: Και αυτό είναι μέσα στη δικογραφία, Ρούλα;
 • Ρ.Π: Ναι. Εγώ από εκεί το ξέρω, δεν μπορώ να λέω πράγματα από το κεφάλι μου.
 • Σ.Χ: Ρούλα αυτό το διάστημα όλο που είσαι εκεί, ποιοι άνθρωποι είναι δίπλα σου; Με ποιους έχεις επικοινωνία;
 • Ρ.Π: Με την οικογένειά μου και όλο το συγγενικό μου περιβάλλον, μέχρι και με αυτούς που δεν είχα, έχω τώρα. Είναι οι κουμπάρες και οι φίλες της αδερφής μου και δύο τρεις φίλοι δικοί μου, άντρες και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο με στήριξε, λίγο μετά το, όταν άρχισε όλη αυτή η δημοσιότητα, ένα άτομο που με στήριξε πάρα πολύ και με στηρίζει ακόμα.
 • Σ.Χ: Αισθάνεσαι ότι έχεις ένα περιβάλλον που μπορεί να σε στηρίξει ψυχολογικά αυτή τη στιγμή.
 • Ρ.Π: Σίγουρα. Και οι συνήγοροι έτσι;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments