Ελλάδα

Διαδικτυακή απάτη με πώληση προϊόντων – Στα 187 ανέρχονται τα θύματα

Διαδικτυακή απάτη με πώληση προϊόντων – Στα 187 ανέρχονται τα θύματα
Απάτη σε βάρος δεκάδων ανυποψίαστων χρηστών του διαδικτύου ανά την ελληνική επικράτεια, με υποτιθέμενες πωλήσεις προϊόντων, εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Περιουσιακών Δικαιωμάτων

Απάτη σε βάρος δεκάδων ανυποψίαστων χρηστών του διαδικτύου ανά την ελληνική επικράτεια, με υποτιθέμενες πωλήσεις προϊόντων, εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Περιουσιακών Δικαιωμάτων Θεσσαλονίκης.

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ ένας άνδρας, 31 ετών, ο οποίος εμφανιζόταν ως νόμιμος εκπρόσωπος επιχείρησης, μέσω της οποίας διαφήμιζε στο Διαδίκτυο διάφορα εμπορικά προϊόντα με δέλεαρ τις ανταγωνιστικές τιμές.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, συνολικά 187 χρήστες του διαδικτύου προέβησαν κατά το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου του 2021 σε αγορές προϊόντων είτε με πιστωτικές κάρτες είτε με κατάθεση του τιμήματος σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας, χωρίς όμως να παραλάβουν ποτέ τις παραγγελίες τους.

Το ύψος της απάτης υπολογίζεται σε πάνω από 53.000 ευρώ.

Χτυπούσε με τσεκούρι την είσοδο του Τεκτονικού Μεγάρου

Αναστάτωση προκάλεσε άγνωστος το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν κρατώντας τσεκούρι άρχισε να χτυπάει με αυτό την μεταλλική είσοδο του Τεκτονικού Μεγάρου, επί της οδού Φιλικής Εταιρείας.

Περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά όταν έφτασαν στο σημείο οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. ο άνδρας είχε φύγει και παρά τις αναζητήσεις δεν κατέστη εφικτό να εντοπιστεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments