Lifestyle

Britney Spears: Το ηχηρό μήνυμα που στέλνει στην εγκυμοσύνη της

Britney Spears: Το ηχηρό μήνυμα που στέλνει στην εγκυμοσύνη της

Πηγή Φωτογραφίας: People

Britney Spears: Η κορυφαία ποπ σταρ μιλάει πρώτη φορά δημόσια για τα συναισθήματά που έχει στην εγκυμοσύνη της

Για πρώτη φορά η Britney Spears μιλάει ανοιχτά για το πως βιώνει μια τόσο διαφορετική εγκυμοσύνη σε μεγαλύτερη ηλικία. Ανακοινώνοντας πως περιμένει το τρίτο παιδί της με τον σύντροφό της Sam Asghari, η ίδια αισθάνεται αμφιβολίες σχετικά με το αν μπορεί να το κάνει και μάλιστα στην ηλικία των 40, κάτι για το οποίο κατηγορεί τα Μέσα και τον τρόπο με τον οποίο τής φέρθηκαν στο παρελθόν.

“Η σκέψη μου αυτό το πρωί ήταν: Θα είμαι αρκετά σκεπτόμενη; Θα έχω ένστικτο; Ο Θεός γνωρίζει πως δεν είμαι καμία αγία, ωστόσο τα media με κατέστρεψαν όταν έγινα για πρώτη φορά μαμά. Ο πρώτος μου δίσκος βγήκε όταν ήμουν 16 και έμεινα έγκυος στα 24. Ήμουν ένα μωρό μεγαλώνοντας άλλα δύο, με 17 αυτοκίνητα έξω από το σπίτι μου. Δεν ήξερα πώς να παίξω το παιχνίδι”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Η ίδια μάλιστα, έφερε ως παράδειγμα ένα περιστατικό κατά το οποίο ο γιος της Jayden ήταν άρρωστος με πυρετό. Η σούπερ σταρ τότε εμπιστεύτηκε το ένστικτό της και δεν κάλεσε τον γιατρό, παρά έμεινε όλο το βράδυ στο πλευρό του. Η Spears ήξερε πως είχε κάνει το σωστό, όμως εξαιτίας των συνεχών δημοσιευμάτων στα ταμπλόιντ που την έκριναν ακατάλληλη μαμά, η ίδια είχε αρχίσει να αμφισβητεί τον εαυτό της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

“Τα Μέσα έχουν υπάρξει εξαιρετικά αγενή μαζί μου. Έτσι ξύπνησα σήμερα λέγοντας στον εαυτό μου: μήπως να κάνω ένα podcast κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου αντί θεραπείας; Είναι το ίδιο ένστικτο που είχα όταν βοήθησα τον Jayden; Και σκέφτηκα πως όλα θα πάνε καλά. Αρκεί να είμαι ο εαυτός μου και να σταματήσω να προσπαθώ τόσο σκληρά”, είπε χαρακτηριστικά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη σταρ αποκαλύπτει σκληρές αλήθειες για το τι συμβαίνει στη ζωή της όλο αυτό τον καιρό. Όλα ξεκίνησαν όταν κατάφερε να απελευθερωθεί από την κηδεμονία που την κρατούσε δέσμια ο πατέρας της, καταφέρνοντας μέσω δικαστηρίου να πάρει ξανά τη ζωή στα χέρια της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments