Trash

Survivor spoiler 19/4: Ο πάικτης που αποχωρεί σήμερα από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor spoiler 19/4: Ο πάικτης που αποχωρεί σήμερα από τον Άγιο Δομίνικο
Survivor spoiler 19/4: Δεν θα πιστέψετε ποιος αποχωρεί. Μεγάλη ανατροπή.

Όσο φτάνει το παιχνίδι στο τέλος του, τόσο η αγωνία κορυφώνεται αφού θα δούμε το τελευταίο αγώνισμα επάθλου της εβδομάδας, ενώ θα μάθουμε και ποιος παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο. Στο χθεσινό επεισόδιο είχαμε εκρήξεις και έντονους καυγάδες. Οι διαρροές  που σας είχαμε δώσει επιβεβαιώθηκαν και οι κόκκινοι κέρδισαν την ασυλία. Οι μπλε οδηγήθηκαν αρχικά στο συμβούλιο του νησιού όπου έγινε η μεγάλη έκπληξη, αφού νικητής αναδείχθηκε ο Κωνταντίνος Εμμανουήλ, ενώ εν συνεχεία πήγαν στο συμβούλιο του νησιού για την ψηφοφορία, με την κάλπη να βγάζει το όνομα της μοναδικής Σαφιάνας Αβραμάκη.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Στο συμβούλιο του νησιού του Survivor τα πράγματα ξέφυγαν πέρα από κάθε έλεγχο. Τάκης Καραγκούνιας και Άρης Σοιλέδης λογομάχησαν πριν τη διαδικασία του συμβουλίου με την κόντρα να συνεχίζεται και μπροστά στις κάμερες. Οι δυο παίκτες της μπλε ομάδας πιάστηκαν στα χέρια και χρειάστηκε η επέμβαση των συμπαικτών τους, αλλά και των ανθρώπων της παραγωγής για να τους χωρίσει. Ο Γιώργος Λιανός τους απέβαλε από το συμβούλιο, λέγοντας ότι θα επιστρέψουν στο Survivor μόλις ηρεμήσουν.

Άλλη μια κόντρα που ξέσπασε ήταν μεταξύ της Ναυσικάς και της Τζο. Η Ναυσικά με την ατομική ασυλία έδωσε ως τέταρτη υποψήφια τη Τζο, με την παίκτρια από την Κρήτη να αντιδρά έντονα και να κάνει λόγο για προσωπικά και οικονομικά συμφέροντα αυτών που την βγάζουν συνεχώς προτεινόμενη ενώ είναι μια δυνατή παίκτρια. Η Ναυσικά αντέδρασε έντονα στα λεγόμενα της Τζο ρίχνοντας την ευθύνη στον Σπύρο Μαρτίκα, αφού θεωρεί ότι αυτός είναι που την κατευθύνει. Από την πλευρά του ο φαρμακοποιός για ακόμη μια φορά παρέμεινε ψύχραιμος και δεν ενεπλάκη στον καυγά.

Η παίκτρια που επιστρέφει στην Ελλάδα

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor βλέπουμε την Σοφιάνα στην παραλία να βγαίνει εκτός εαυτού και να επιτίθεται στον Τάκη Καραγκούνια με απίστευτους χαρακτηρισμούς. Ο Σπύρος Μαρτίκας μιλώντας στην κάμερα λέει ότι η Σοφιάνα έχει ξεπεράσει τα όρια και έχει χάσει το μυαλό της. Ουσιαστικά για ακόμη μια φορά σήμερα ο Τάκης Καραγκούνιας με το γνωστό ύφος προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις.

Πάμε τώρα στα αγωνιστικά. Οι παίκτες θα πρέπει να περάσουν ένα δύσκολο στίβο κουβαλώντας ένα κάρο, ενώ στο τέλος δεν θα μπορούσε να λείπει και ο παραδοσιακός στόχος. Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν η μπλε ομάδα έχει προβάδισμα για να πάρει τη νίκη. Σήμερα επίσης θα γίνει και η αποχώρηση, λόγω της μεγάλης εβδομάδας, αφού το Survivor θα σταματήσει να προβάλλεται για λίγες μέρες. Υποψήφιοι γι’ αυτή την εβδομάδα είναι οι Γιώργος Κατσαούνης, Σοφιάνα Αβραμάκη, Άρης Σοιλέδης και Τζο Μαριδάκη. Οι διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν έως τώρα αναφέρουν πως περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει από το παιχνίδι έχει η Σοφιάνα Αβραμάκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments