Αθλητισμός

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Ντε Χέα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Ντε Χέα

Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images

Ο Νταβίντ Ντε Χέα συμφώνησε και το επόμενο διάστημα θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για έναν ακόμα χρόνο

Ο Νταβίντ Ντε Χέα συμφώνησε και το επόμενο διάστημα θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας ολοκλήρωσε τις επαφές με τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» για να επεκτείνει το συμβόλαιο του για ένα επιπλέον χρόνο, έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο 31χρονος γκολκίπερ έχει εντυπωσιάσει φέτος με τις εμφανίσεις του και η διοίκηση της ομάδας θέλει να τον επιβραβεύσει με την υπογραφή νέου συμβολαίου, αφήνοντας τις εβδομαδίαιες αποδοχές του στις 370 χιλιάδες λίρες, παρά την πολιτική της διοίκησης της Γιουνάιτεντ να ζητά μείωση 30% στις αποδοχές πριν ανανεώσει το συμβόλαιο της με κάποιον παίκτη.

Ο Ντε Χέα ανήκει στην κατηγορία των παικτών, που θα παραμείνουν στο «Ολντ Τράφορντ» χωρίς μείωση αποδοχών, αλλά με επέκταση του συμβολαίου τους. Ο Ισπανός θα είναι βασικός και τη νέα σεζόν με τον Ερικ Ντε Χαγκ στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων». Ο Ολλανδός τεχνικός, πάντως, θα πρέπει να ψάξει για αναπληρωματικό τερματοφύλακα, καθώς το καλοκαίρι ο Ντιν Χέντερσον θα φύγει από το «Ολντ Τράφορντ».

Ολική ανοικοδόμιση από τον Ντε Χαγκ

Ο Ερικ Τεν Χαγκ, καταστρώνει τον σχεδιασμό του για την «νέα» Γιουνάιτεντ και όπως αποκαλύπτει η αγγλική εφημερίδα «The Sun», αυτό συμβαίνει χωρίς να υπολογίζονται 12 (!) ποδοσφαιριστές.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πρόκειται για τους Πολ Πογκμπά, Τζέσε Λίνγκαρντ, Εντινσον Καβάνι, Νεμάνια Μάτιτς, Χουάν Μάτα και Λι Γκραντ, ενώ σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, στον κατάλογο με τους υπό αποχώρηση ποδοσφαιριστές, βρίσκονται επίσης και οι Φιλ Τζόουνς, Αλεξ Τέλες, Ααρον Γουάν Μπισάκα και Ερίκ Μπαγί.

Όσον αφορά στον Μάρκους Ράσφορντ, η κατάσταση είναι ρευστή, δεδομένου του ενδιαφέροντος από Παρί Σεν Ζερμέν, Αρσεναλ και Μπαρτσελόνα, ενώ ο Αντονι Μαρσιάλ, πιθανότατα θα παραμείνει στην Σεβίλλη.

Αντίθετα, ο Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο «Ολντ Τράφορντ», καθώς αυτή είναι η επιθυμία του Ολλανδού προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει σύντομα την τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ και όπως όλα δείχνουν θα γίνει ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του ποδοσφαίρου, που θα ζητήσει «διαζύγιο» από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments