Αθλητισμός

Μίλαν: Ανακοινώνεται επίσημα η πώληση

Μίλαν: Ανακοινώνεται επίσημα η πώληση

Πηγή Φωτογραφίας: AC milan

Η Μίλαν περνάει σε αραβικά χέρια, καθώς η επενδυτική εταιρεία «Investcorp», με έδρα το Μπαχρέιν, είναι στο τελικό στάδιο για την εξαγορά της

Η Μίλαν περνάει σε αραβικά χέρια, καθώς η επενδυτική εταιρεία «Investcorp», με έδρα το Μπαχρέιν, είναι στο τελικό στάδιο για την εξαγορά της φημισμένης ιταλικής ομάδας. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της «Investcorp» και της αμερικανικής «Elliott Management Corporation», που είναι η ιδιοκτήτρια των «ροσονέρι» από το 2018, έχουν ολοκληρωθεί, όπως σχετικά αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ. Μίλαν

Το κόστος της εξαγοράς αναμένεται να φθάσει τα 1.18 δις. ευρώ! Αυτή θα είναι η τρίτη αλλαγή ιδιοκτησίας της Μίλαν μέσα σε λίγα χρόνια.

Η αλλαγή ιδιοκτησίας μπορεί να συμβάλλει θετικά στην οικονομική κατάσταση της ομάδας του Μιλάνου, η οποία θα ολοκληρώσει και τη φετινή χρονιά με ζημιά 60 εκατ. ευρώ. Επίσης οι νέοι επενδυτές είναι έτοιμοι να διαθέσουν 300 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Corriere dello sport: Πιθανή υπογραφή αυτή την εβδομάδα

Ενώ η Elliott και η Investcorp εργάζονται ακούραστα στη διαπραγμάτευση για τη μεταβίβαση της ιδιοκτησίας της Μίλαν, το κλείσιμο της οποίας θα πρέπει επίσης να γίνει λίγες μέρες πριν το τέλος του πρωταθλήματος, στη σκηνή … σκάει ο τρίτος τροχός ή σε όποιον τον πούλησε η εταιρεία στο ταμείο ΗΠΑ: Yonghong Li.

"Milan, riecco Yonghong Li: causa milionaria al Fondo Elliott"

«Στο Μιλάνο, ο Γιονγκόνγκ Λι μηνύει τον Έλιοτ»

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το «Il Sole 24 Ore», μάλιστα, ο Κινέζος μάνατζερ θα είχε ξεκινήσει μήνυση με αίτημα αποζημίωσης περίπου 320 εκατ. ευρώ. Εάν επιβεβαιωθεί, ο αριθμός που διακυβεύεται δεν θα ήταν τυχαίος, αντιπροσωπεύοντας χονδρικά το κέρδος κεφαλαίου που θα έπρεπε να αποκτήσει το αμερικανικό ταμείο από την πώληση του Μιλάνου στο ταμείο με επικεφαλής τον Muhammad Al-Ardhi.

Milan-Investcorp: πιθανή υπογραφή αυτή την εβδομάδα

Με την αγορά της Μίλαν από τον Γιονγκόνγκ Λι, που επισημοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2017, το θριαμβευτικό έπος του Μπερλουσκόνι τελείωσε επίσημα στο σπίτι των Ροσονέρι, αλλά η κινεζική εποχή διήρκεσε λίγο λιγότερο από 15 μήνες, δεδομένου ότι τον Ιούλιο του 2018 το Elliott Fund, που είναι ένας από τους κύριους χρηματοδότες του Λι, ανέλαβε την ηγεσία της Μίλαν λόγω της αθέτησης των υποχρεώσεων της Yonghong έναντι του αμερικανικού επενδυτικού ταμείου ή της αδυναμίας αποπληρωμής των 303 εκατομμυρίων που δάνεισε ο Elliott για να ολοκληρώσει το κλείσιμο, που προηγήθηκε της απομάκρυνσής του. ως πρόεδρος για δίκαιο σκοπό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments