Αθλητισμός

Premier League: Ο Σαλάχ παίκτης της χρονιάς

Premier League: Ο Σαλάχ παίκτης της χρονιάς
Premier League: Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αναδείχτηκε καλύτερος παίκτης της σεζόν, ύστερα από ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών της Αγγλίας

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αναδείχτηκε καλύτερος παίκτης της σεζόν στην Premier League, από τη ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών της Αγγλίας. Ο Αιγύπτιος σταρ της Λίβερπουλ κερδίζει το βραβείο για δεύτερη φορά, μετά το 2018.

Ο Σαλάχ έλαβε το 48% των προτιμήσεων αφήνοντας δεύτερο τον Κέβιν Ντε Μπρόινε της Μάντσεστερ Σίτι και τρίτο τον Ντέκλαν Ράις της Γουέστ Χαμ. Πέρσι νικητής του βραβείου ήταν ο Ρούμπεν Ντίας της Μάντσεστερ Σίτι. Ο 29χρονος επιθετικός έχει έως τώρα στη σεζόν 30 γκολ και 14 ασίστ σε 44 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Premier League:

Η Λίβερπουλ τσεκάρει Ουνάλ για τη θέση του Οριγκί

Η Μίλαν ολοκλήρωσε τις επαφές για την απόκτηση του Ντιβόκ Οριγκί και το επόμενο διάστημα ο 26χρονος Βέλγος επιθετικός της Λίβερπουλ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις στο Παρίσι για να ολοκληρώσει τα τυπικά και να υπογράψει στη συνέχεια το συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ροσονέρι».

Ο Οριγκί δεν είναι στα πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ για τη βασική ενδεκάδα των «κόκκινων» και θέλει να φύγει, όπως σχετικά έχει ενημερώσει ήδη τον Γερμανό τεχνικό. Από την πλευρά του ο Κλοπ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ισπανικού «Fichajes» εξετάζει την περίπτωση του Ουνές Ουνάλ.

Ο 24χρονος Τούρκος διεθνής επιθετικός έχει εντυπωσιάσει τη φετινή σεζόν στην Ισπανία με τη φανέλα της Χετάφε και είναι δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα, πίσω από τον Καρίμ Μπενζεμά, έχοντας στο ενεργητικό του 15 γκολ σε 32 συμμετοχές στη La Liga.

Επεκτείνει το συμβόλαιο με τον Άλισον

Ο Άλισον Μπέκερ αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση και το επόμενο διάστημα πρόκειται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λίβερπουλ και να συνεχίσει στην Premier League.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής τερματοφύλακας είναι βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, και το επόμενο διάστημα θα επεκτείνει κατά ένα χρόνο το συμβόλαιο του, έως το καλοκαίρι του 2026.

Μετά τον Μπέκερ η διοίκηση των «κόκκινων» θα ξεκινήσει τις επαφές με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο, ενώ παραμένει σε εκκρεμότητα το νέο συμβόλαιο του Μοχάμεντ Σαλάχ, επιδιώκοντας να επεκτείνει κατά δύο χρόνια και το συμβόλαιο του Αιγύπτιου σταρ, έως το καλοκαίρι του 2025.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments