Focus

Kim Basinger: Η μάχη με την αγοραφοβία – «Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι»

Kim Basinger: Η μάχη με την αγοραφοβία – «Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι»

Πηγή Φωτογραφίας: Kim Basinger - Kim Basinger Photos - Zimbio

Kim Basinger: Η ηθοποιός κατάφερε να δώσει την πρώτη της συνέντευξη μετά από 10 ολόκληρα χρόνια.

Παραχωρώντας την πρώτη της συνέντευξη ύστερα από 10 χρόνια απουσίας από τα φώτα, πραγματοποιώντας πλέον μόνο επιλεγμένες δημόσιες εμφανίσεις, η Kim Basinger αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε για αρκετό καιρό.

View this post on Instagram

A post shared by Red Table Talk (@redtabletalk)

Συζητώντας στην εκπομπή Red Table Talk μαζί με την Jada Pinkett Smith και την Willow Smith, έχοντας στο πλευρό της την κόρη της, Ireland Baldwin, η ηθοποιός εξομολογήθηκε τη δύσκολη περίοδο που βίωσε, κατά την οποία δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι της. Πιο αναλυτικά, η 68χρονη ηθοποιός μίλησε δημόσια για το πρόβλημα της αγοραφοβίας που αντιμετώπισε, σε σημείο που δεν μπορούσε να θυμηθεί το πώς να οδηγεί.

Όπως υποστήριξε, ήταν μία απαίσια περίοδος, ειδικότερα τη στιγμή που δεν ήξερε καν από τι πάσχει. “Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι. Δεν πήγαινα πλέον έξω για φαγητό”, αποκάλυψε η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Η Kim Basinger όμως δεν ήταν η μόνη που μοιράστηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, καθώς και η κόρη της, Ireland, αναφέρθηκε στη μάχη της με το αλκοόλ και τις ουσίες

Παράλληλα, ένιωθε πως έπρεπε να τα μάθει όλα από την αρχή, όπως συνέβη με την περίπτωση της οδήγησης. “Έπρεπε να μάθω ξανά να οδηγώ και για πολλά χρόνια δεν πέρναγα από τα τούνελ στο Μαλιμπού. Τα πάντα με έκαναν να αγχώνομαι”, δήλωσε η Basinger, εξηγώντας πως αγχωνόταν από τα πιο μικρά θέματα μέχρι τα πιο μεγάλα. Ήταν τόσο εξουθενωτικό, αφού ήταν συνέχεια σε ένταση και δεν μπορούσε να ηρεμήσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments