Ελλάδα

Παράνομοι μετανάστες: Από τους καρδιακούς παλμούς τους εντόπισαν κρυμμένους

Παράνομοι μετανάστες: Από τους καρδιακούς παλμούς τους εντόπισαν κρυμμένους

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Παράνομοι μετανάστες: Με μηχάνημα ανίχνευσης καρδιακών παλμών αστυνομικοί στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων εντόπισαν μέσα σε φορτηγό 6 παράνομους μετανάστες

Με μηχάνημα ανίχνευσης καρδιακών παλμών αστυνομικοί στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων εντόπισαν μέσα σε φορτηγό 6 μη νόμιμους μετανάστες.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν αλλοδαπό διακινητή όταν μετέβη με φορτηγό στα σύνορα προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα.

Εκεί, κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών και τη συνδρομή τελωνιακών υπαλλήλων, διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε αποκρύψει στο ρυμουλκούμενο ανάμεσα σε εμπορεύματα 6 μη νόμιμους μετανάστες.

μετανάστες:

Παράλληλα χθες το πρωί, στην Εθνική Οδό Αμφίπολης – Καβάλας, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης συνέλαβαν ένα άτομο που εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα 4 μη νόμιμους μετανάστες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας και το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων Αλεξανδρούπολης.

Έβαλε σε email τους τραπεζικούς του κωδικούς και του απέσπασαν 11.000 ευρώ!

Έβαλε τους προσωπικούς του τραπεζικούς κωδικούς σε ηλεκτρονικό μήνυμα και του απέσπασαν 11.000 ευρώ! Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος εξαπάτησε ένα άτομο σε οικισμό του Έβρου, όπου κατάφερε να του αποσπάσει το μεγάλο χρηματικό ποσό.

Συγκεκριμένα, άγνωστος προσποιούμενος τον ιδιοκτήτη ξενοδοχείου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον παθόντα – ιδιοκτήτη επιχείρησης, με το πρόσχημα σύναψης συμφωνίας που αφορούσε προμήθεια προϊόντων από τον παθόντα στο υποτιθέμενο ξενοδοχείο.

Κατά τη διάρκεια της συνδιαλλαγής τους ο δράστης απέστειλε παράλληλα ηλεκτρονικό μήνυμα που εμφανιζόταν ως αποστολέας τράπεζα, το οποίο εμπεριείχε ηλεκτρονικό σύνδεσμο (link), στο οποίο ο παθών πληκτρολόγησε τους προσωπικούς του κωδικούς που είχε αποκτήσει με παράνομο τρόπο, με αποτέλεσμα ο δράστης να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό του και να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 11.000 ευρώ. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments