Lifestyle

Βάσω Λασκαράκη: Τρία χρόνια γάμου έκλεισε με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Βάσω Λασκαράκη: Τρία χρόνια γάμου έκλεισε με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Πηγή Φωτογραφίας: Queen.gr

Βάσω Λασκαράκη: Δείτε τι ανάρτησε η ηθοποιός για την επέτειο του γάμου τους

Επέτειο γάμου είχε η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος. Το αγαπημένο ζευγάρι γιορτάζει τρία χρόνια γάμου.

Ήταν Δευτέρα του Πάσχα, 29 Απριλίου του 2019, όταν η γνωστή ηθοποιός και ο σεφ παντρεύτηκαν ξαφνικά σε πολύ στενό κύκλο, αιφνιδιάζοντας τόσο τους δημοσιογράφους, όσο και τους διαδικτυακούς τους φίλους καθώς κανείς δεν  περίμενε τόσο γρήγορα. Ο γάμος, μάλιστα, έγινε με απόλυτη μυστικότητα το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια, στον Νομό Ηρακλείου, ενώ η γαμήλια δεξίωση έγινε στο Κτήμα Παπακαλιάτη, χωρίς τους διάσημους φίλους της ηθοποιού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⓋⒶⓈⒾⓁⒾⓀⒾ ⓁⒶⓈⓀⒶⓇⒶⓀⒾ (@vasolaskaraki)

Για αυτό λοιπόν, η Βάσω Λασκαράκη κοινοποίησε μία φωτογραφία από τον γάμο τους στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, την οποία συνόδευσε με την παρακάτω δικιά της μαντινάδα:

«Όσα ‘χει ο Απρίλης λούλουδα κι η Κρήτη χελιδόνια εύχομαι αγάπη μου να ζήσουμε ευτυχισμένα χρόνια 29/04/2019 Κρήτη» έγραψε η ηθοποιός της σειράς «Σε Ξένια Χέρια».

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος γνωρίστηκαν σε μία κοινή παρέα στην Κρήτη πριν από αρκετά χρόνια, σε ένα τραπέζι κοινών φίλων στην Κρήτη πριν από αρκετά χρόνια. Τότε ήταν και οι δύο παντρεμένοι. Οι δυο τους ξανασυναντήθηκαν τυχαία μετά από ενάμιση χρόνο, όντας χωρισμένοι πλέον και δύο, σε ένα ξενοδοχείο που δούλευε ο Λευτέρης Σουλτάτος ως σεφ. Μερικές έξοδοι ήταν αρκετοί για να γίνουν ζευγάρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments