Αθλητισμός

Premier League: Δεν αφήνει την κορυφή η Σίτι

Premier League: Δεν αφήνει την κορυφή η Σίτι

Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images

Premier League: Περίπου ένα δίωρο διήρκεσε η παραμονή της Λίβερπουλ στην κορυφή της κατάταξης, καθώς εκεί πήγε ξανά η Μάντσεστερ Σίτι

Περίπου ένα δίωρο διήρκεσε η παραμονή της Λίβερπουλ στην κορυφή της κατάταξης της Premier League, δηλαδή ώσπου να τελειώσει ο αγώνας της Λιντς με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έλαντ Ρόουντ».

Οι «Πολίτες» του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στα «Παγώνια», τα οποία συνέτριψαν στην έδρα τους με 4-0 και ξαναπέρασαν επικεφαλής στο πρωτάθλημα, αφήνοντας τους «Κόκκινους» ένα βαθμό πίσω τους, κι ενώ στους δύο μονομάχους απομένουν από τέσσερα παιχνίδια. Premier League:

Η Μάντσεστερ Σίτι, πλέον, στρέφει την προσοχή της στη ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ την προσεχή Τετάρτη (4/5), όπου στο «Μπερναμπέου» θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τη νίκη της (4-3) στο «Έτιχαντ».

Τα αποτελέσματα της 35ης αγωνιστικής στην Premier League και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Νιούκαστλ-Λίβερπουλ          0-1 (19΄ Κεϊτά)

Άστον Βίλα-Νόριτς            2-0 (41΄ Γουότκινς, 90+3΄ Ινγκς)

Σαουθάμπτον-Κρίσταλ Πάλας    1-2 (9΄ Ρομέου – 60΄ Εζε, 90+2΄ Ζαχά)

Γουότφορντ-Μπέρνλι           1-2 (8΄αυτ. Ταρκόβσκι – 83΄ Κορκ, 86΄ Μπράουνχιλ)

Γουλβς-Μπράιτον              0-3 (42΄ πεν. ΜακΑλιστερ, 70΄ Τροσάρντ, 86΄ Μπισούμα)

Λιντς-Μάντσεστερ Σίτι        0-4 (13΄ Ρόντρι, 54΄ Άκε, 78΄ Ζεσούς, 90΄+3 Φερναντίνιο)

Υποβιβάστηκε η Νόριτς των Τζόλη και Γιαννούλη

Με ανατροπή μέσα σε ένα τετράλεπτο, η Μπέρνλι πέτυχε τεράστιας σημασίας νίκη με 2-1 επί της Γουότφορντ στο «Βίκαρατζ Ρόουντ» και έκανε αποφασιστικό βήμα παραμονής στην Premier League.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από αυτογκόλ του Ταρκόβσκι μόλις στο 8ο λεπτό, πίεσαν όμως ως το τέλος και δικαιώθηκαν με δύο γκολ στο διάστημα 83΄-86΄, από τους Κορκ και Μπράουνχιλ.

Το αποτέλεσμα αυτό σήμανε και τον μαθηματικό υποβιβασμό της ουραγού Νόριτς, που ηττήθηκε 2-0 από την Αστον Βίλα (στον πάγκο Γιαννούλης και Τζόλης), ενώ τη μεγάλη κατηγορία αποχαιρέτησε ουσιαστικά και η Γουότφορντ.

Με γκολ του Ζαχά στις καθυστερήσεις, η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Σαουθάμπτον και ουσιαστικά «σφράγισε» την παραμονή της, ενώ η Μπράιτον επιβλήθηκε 3-0 της Γουλβς στο «Μολινό» και «ψαλίδισε» τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments