Lifestyle

Cristiano Ronaldo: Η τρυφερή φωτογραφία με τον νεογέννητο παιδί του

Cristiano Ronaldo: Η τρυφερή φωτογραφία με τον νεογέννητο παιδί του

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Cristiano Ronaldo: Ο ποδοσφαιριστής και η σύντροφός του έχασαν τον δίδυμο αδελφό της μικρής στη γέννα.

Ο Cristiano Ronaldo δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία του με την νεογέννητη κόρη του, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση ότι επέστρεψαν σπίτι από το μαιευτήριο.

Ο ποδοσφαιριστής και η σύντροφός του, Georgina Rodriguez, δεν κατάφεραν να σώσουν τον δίδυμο αδελφό της μικρής στη γέννα και μετά την παραμονή μαμάς και κόρης στο μαιευτήριο για λίγες μέρες, επέστρεψαν σπίτι όπου η μικρή συνάντησε και τα υπόλοιπα αδέλφια της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που μοιράστηκε ο Ronaldo στο Instagram του φαίνεται να κρατάει τη νεογέννητη κορούλα του αγκαλιά, γράφοντας στη λεζάντα: “Παντοτινή αγάπη”.

Είναι η δεύτερη φωτογραφία που ανέβασε με την κόρη του, αφού είχε πρόσφατα μοιραστεί ακόμα μία που δείχνει το μωρό στην αγκαλιά του δίπλα από τα παιδιά του και την Rodriguez. “Η Gio και το κοριτσάκι μας είναι επιτέλους μαζί μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για τα καλά λόγια και τις ευχές. Η στήριξή σας είναι πολύ σημαντική και νιώσαμε όλη την αγάπη και τον σεβασμό που έχετε για την οικογένειά μας. Τώρα είναι η ώρα να είμαστε ευγνώμονες για τη ζωή που καλωσορίσαμε σε αυτόν τον κόσμο” , είχε γράψει στο Instagram του

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments