Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων ο Σισέ

Ολυμπιακός: Κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων ο Σισέ
Ολυμπιακός: Κανονικά στην προπόνηση του Ολυμπιακού συμμετείχε ο Παπ Αμπού Σισέ, τον οποίο ήταν αποστολής από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Κανονικά στην προπόνηση του Ολυμπιακού συμμετείχε ο Παπ Αμπού Σισέ, τον οποίο άφησε εκτός αποστολής από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Πέδρο Μαρτίνς, χωρίς ν΄ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ή, τιμωρίας.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός έλαβε μέρος στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους παίκτες των «ερυθρόλευκων» που δεν αγωνίστηκαν στην χθεσινή (1/05) αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες, ενώ οι υπόλοιποι (όσοι έπαιξαν) έκαναν αποθεραπεία. Ολυμπιακός:

Για το αν ο Σισέ θ΄ ακολουθήσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για το εξ αναβολής ντέρμπι των play off με τον ΠΑΟΚ (Τετάρτη 4/04, 19:00), αυτό είναι κάτι που θ΄ αποφασιστεί από τον Μαρτίνς μετά την προπόνηση της Τρίτης (3/05).

Η τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Θεσσαλονίκη θα δείξει εάν θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το μεθαυριανό ματς και ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος εδώ και μέρες αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ισχίο.

Εάν τα καταφέρει και βγάλει το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις, τότε είναι βέβαιο πως θα θέσει υποψηφιότητα για το ματς με τον «Δικέφαλο» του Βορρά στην Τούμπα.

Mε «υπογραφή» Λόπες στην εκπνοή

Ένα γκολ-ποίημα του Ρόνι Λόπες στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε στον Ολυμπιακό δραματική νίκη με 3-2 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι», που μετρούσαν πέντε σερί ματς χωρίς νίκη (τρία στο πρωτάθλημα και τους δύο ημιτελικούς του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ), προηγήθηκαν 2-0 με τους Ελ Αραμπί (6΄) και Ροντρίγκες (43΄), αλλά η ηπειρωτική ομάδα απάντησε με τον Περέα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους και τον Σνάιντερ στο 80΄, πριν «μιλήσει» ο Πορτογάλος, που έφερε τους Πειραιώτες πιο κοντά στον τίτλο.

Νέα σενάρια για Ονιεκούρου και Ντεμίρσπορ

Συνεχίζονται τα σενάρια στην Τουρκία για τον Χένρι Ονιεκούρου και για το ενδεχόμενο ενδιαφέρον από τη Ντεμίρσπορ. Ο Νιγηριανός εξτρέμ αποτελεί “ξένο σώμα” για τον Ολυμπιακό και αρκετά Μέσα από τη γείτονα χώρα αναφέρονται στο όνομα του.

Νέο δημοσίευμα στη γειτονική χώρα αναφέρεται στο έντονο ενδιαφέρον της Ντεμίρσπορ για τον Ονιεκούρου, κάνοντας εκ νέου λόγο για επικοινωνία που φέρεται να είχε μαζί του ο Μπαλοτέλι (αγωνίζεται στην Ντεμίρσπορ) για να τον πείσει

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments