Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-2: Λύτρωση στις καθυστερήσεις κι επιστροφή στις νίκες

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-2: Λύτρωση στις καθυστερήσεις κι επιστροφή στις νίκες
Σε ένα ματς θρίλερ, όπου οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με σκορ 2-0, είδαν τον ΠΑΣ να ισοφαρίζει, πριν ο Ρόνι πετύχει το γκολ της λύτρωσης στις καθυστερήσεις

Καρδιοχτύπησε, αλλά στο τέλος πανηγύρισε! Ο Ολυμπιακός, σε ένα ματς θρίλερ, προηγήθηκε 2-0 αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε σε 2-2. Η λύτρωση για τους ερυθρόλευκους ήρθε με το απίθανο γκολ του Ρόνι Λόπες στο 90’+8’ που χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς (3-2). Πρώτη νίκη μετά από 48 ημέρες για τους Πειραιώτες, που προέρχονταν από τον αποκλεισμό τους στο Κύπελλο και είδαν το σημερινό ματς να «στραβώνει», αλλά έβγαλαν ψυχικά αποθέματα στο φινάλε.

Ελ Αραμπί και Ροντρίγκες βρήκαν δίχτυα για τους «ερυθρόλευκους», οι Περέα-Σνάιντερ ισοφάρισαν αλλά ο Λόπες στο φινάλε «εκτέλεσε» τον Λοντίγκιν.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Βρουσάι, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (56′ Μ. Καμαρά), Εμβιλά (82′ Κούντε), Ροντρίγκες (83′ Βαλμπουενά), Καρβάλιο (83′ Τικίνιο), Μασούρας (72′ Λόπες), Ελ Αραμπί.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Γκαρντάβσκι, Εραμούσπε, Κάργα, Πίρσμαν, Σνάιντερ (85′ Οικονομόπουλος), Στάνκο, Καραχάλιος, Λιάσος, Ντομίνγκεθ (62′ Λώλης), Περέα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments