Focus

Oprah Winfrey: Είχε να βγει από το σπίτι της για 322 μέρες εξαιτίας του κορωνοϊού

Oprah Winfrey: Είχε να βγει από το σπίτι της για 322 μέρες εξαιτίας του κορωνοϊού

Πηγή Φωτογραφίας: Showbiz Cheat Sheet

Oprah Winfrey: Η διάσημη παρουσιάστρια έκανε μια σημαντική δήλωση για το σύστημα υγείας.

Η Oprah Winfrey μοιράστηκε την προσωπική της εμπειρία με την καραντίνα και εξήγησε τι της έμαθε η πανδημία για το σύστημα υγείας στην Αμερική.

Μιλώντας στους Los Angeles Times, η διάσημη Αμερικανίδα παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι “δεν βγήκα από το σπίτι μου για 322 μέρες, κυριολεκτικά δεν έφυγα από το σπίτι” εξηγώντας ότι ήταν τόσο προσεχτική που οι φίλοι της την κορόιδευαν. Αυτό, μάλιστα, που παρατήρησε κατά τη διάρκεια της καραντίνας είναι “πόσο καλά κατάφερα να προσαρμοστώ στην απομόνωση και το να μην είμαι γύρω από ανθρώπους”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ophra (@ophrawini)

“Θυμάμαι κάποια στιγμή ότι η καλή μου φίλη, Gayle King, είπε ΄Δεν σου λείπουν οι άνθρωποι;’ κι εγώ της είπα ‘όχι στα αλήθεια’. Και νομίζω είναι επειδή κάθε μέρα, ήμουν μπροστά σε ένα κοινό 350 ανθρώπων δύο φορές την ημέρα, οπότε έπρεπε να χαιρετώ, να δίνω αυτόγραφα, να βγάζω selfies κι είχα πολλή προσοχή και έκθεση στο να είμαι γύρω από ανθρώπους”, είπε η παρουσιάστρια του ‘The Oprah Winfrey Show’.

Το νέο ντοκιμαντέρ

“Μπόρεσα να είμαι με τον εαυτό μου με ένα τρόπο που δεν μπορούσα για χρόνια, γιατί συνήθως, ακόμα κι αν πάρω χρόνο για τον εαυτό μου, σκέφτομαι ποιο θα είναι το επόμενο πράγμα που θα κάνω”, είπε εξηγώντας ότι “συνολικά, κατάφερα να προσαρμοστώ γιατί έχω την ικανότητα και την έντονη αίσθηση του να είμαι σε αυτή την παρούσα στιγμή και να ζω το παρόν χωρίς να χρειάζεται να ανησυχώ για τη συνέχεια”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oprah (@oprah)

Οι σκέψεις αυτές ήταν που την έκαναν να δημιουργήσει το ‘The Color of Care’ ένα ντοκιμαντέρ που δείχνει τις ανισότητες στο σύστημα υγείας της Αμερικής ανάλογα με το φύλο και τον τόπο κατοικίας. Όπως είπε η Winfrey, την εξέπληξαν και την τρομοκράτησαν οι ιστορίες Αφροαμερικανών που δυσκολεύτηκαν να λάβουν ιατρική βοήθεια για τον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να πεθάνουν. “Πιστεύω ότι η μεγαλύτερη παρανόηση που είχα ήταν ότι όλο αυτό είχε να κάνει με την ιατρική ασφάλιση, ότι είχε να κάνει με την οικονομική πρόσβαση και εάν δεν είχες τα χρήματα, τότε δεν λάμβανες την φροντίδα που χρειαζόσουν. Αυτό που αποκάλυψε ο Covid είναι ότι οι ανισότητες σε τόσες άλλες πτυχές της ζωής σου συνεισφέρουν στη μεγάλη ανισότητα όσον αφορά στο σύστημα υγείας”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments