Trash

Survivor spoiler 2/5: Δείτε τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση

Survivor spoiler 2/5: Δείτε τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Survivor spoiler 2/5: Από τα ωραιότερα αγωνιστικά επεισόδια που έχουμε δει

Η εβδομάδα στο Survivor φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί με έναν δυνατό αγώνα στήθος με στήθος, καθώς οι τρεις υποψήφιοι που θα προκύψουν είναι δυνατά ονόματα και καλοί παίκτες αγωνιστικά.

Αρχικά γνωρίζουμε ήδη από χθες (1/5) τον πρώτο, ο οποίος είναι ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο παίκτης των «μπλε» για τους περισσότερους στην ομάδα του είναι ανεπιθύμητος και αυτό φάνηκε τόσο στο συμβούλιο, όσο και στην παραλία μετά τους έντονους καβγάδες.

Ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα κάτσουν δίπλα στον Τάκη;

Οι «μπλε» λοιπόν θα ψηφίσουν τη Βρισηίδα, ενώ η Στέλλα ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας, θα στείλει στο κοινό τη Σοφιάννα!

Όπως καταλαβαίνετε πάμε σε μια «σκληρή» ψηφοφορία, καθώς αν φύγει ο Τάκης, η ομάδα των μπλε φαίνεται πως θα ηρεμήσει, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά τους από τους καβγάδες, ενώ αν φύγει η Σοφιάννα, ο μισθοφόρος θα… δικαιωθεί για όλα αυτά που λέει το τελευταίο διάστημα. Όσο για τη Βρισηίδα; Μπορούμε να πούμε πως από τους τρεις έχει το μεγαλύτερο κοινό έξω λόγω και της αναγνωσιμότητάς της, όμως όπως έχουμε δει στο φετινό Survivor οι εκπλήξεις δεν σταματούν, οπότε περιμένουμε την συνέχεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments