Focus

Amber Heard: Η ψυχολόγος της κατέθεσε ότι βίωσε βία από τον Johnny Depp με αποτέλεσμα να έχει στρες

Amber Heard: Η ψυχολόγος της κατέθεσε ότι βίωσε βία από τον Johnny Depp με αποτέλεσμα να έχει στρες

Πηγή Φωτογραφίας: Prabu News - Taiwan News

Amber Heard: Οι νέες εξελίξεις στη δίκη μετά τις καταθέσεις της πλευράς της ηθοποιού.

Μετά τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης του Johnny Depp, σειρά έχει η πλευρά της Amber Heard- στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της- με τους δικηγόρους της σταρ να καλούν ως πρώτο μάρτυρα μια ψυχολόγο.

Η γιατρός Dawn Hughes, κλινική ψυχολόγος, κατέθεσε ότι η Heard έχει διαταραχή μετατραυματικού στρες εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς του Depp. Πριν μια εβδομάδα, γιατρός που προσέλαβε η ομάδα του Depp ισχυρίστηκε ότι η ηθοποιός δεν δείχνει κανένα σημάδι διαταραχής άγχους. Η Hughes κατέθεσε ότι έβγαλε τα συμπεράσματά της μετά από 4 συναντήσεις της με την ηθοποιό από κοντά και δύο μέσω Zoom που διήρκεσαν συνολικά 29 ώρες, ενώ μίλησε και με τους προσωπικούς γιατρούς της Heard και την μητέρα της, Paige.

Όσα κατέθεσε

Όπως είπε η Hughes, η βάση της κατάστασης της Amber Heard είναι η βία από τον Depp που εντείνει τα συμπτώματα”, ενώ τόνισε ότι έκανε τέσσερα τεστ που επιβεβαίωσαν τη διάγνωση. Σε απάντηση στη διάγνωση της Hughes, η γιατρός της ομάδας του Depp είπε “επειδή κάποιος δεν έχει PTSD δεν σημαίνει ότι δεν έχουν βλαφτεί ψυχολογικά από οτιδήποτε. Η κυρία Heard ισχυρίζεται ότι βλάφτηκε ψυχολογικά και ότι έχει PSTD εξαιτίας της υποτιθέμενης κακοποίησης από τον Depp”.

Η Shannon Curry, ύστερα από εξέταση ιατρικών δεδομένων της ηθοποιού και μια 12ωρη συνάντηση με την Heard, δεν διέγνωσεκαμία διαταραχή μετατραυματικού στρες, παρά οριακή (μεταιχμιακή) διαταραχή όπως και ιστριονική διαταραχή προσωπικότητας.

“Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης της κ. Heard υποστηρίζουν δύο διαγνώσεις: οριακή (μεταιχμιακή) διαταραχή προσωπικότητας και ιστριονική διαταραχή προσωπικότητας”, υποστήριξε η γιατρός και υπογράμμισε “απλά επειδή κάποιος δεν έχει μετατραυματικό στρες δεν σημαίνει πως δεν κακοποιήθηκε ψυχολογικά από οτιδήποτε έχει υπονοηθεί”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments