Lifestyle

Βασίλισσα Ελισάβετ: Άνδρας μεταμφιέστηκε παπάς και πέρασε όλο το βράδυ στο κάστρο του Windsor

Βασίλισσα Ελισάβετ: Άνδρας μεταμφιέστηκε παπάς και πέρασε όλο το βράδυ στο κάστρο του Windsor

Πηγή Φωτογραφίας: Yahoo Finance - MARCA- Hello Magazine

Βασίλισσα Ελισάβετ:Η 96χρονη μονάρχης ευτυχώς βρισκόταν στο Sandringham εκείνη την περίοδο.

Ένας εισβολέας που είχε ντυθεί σαν παπάς κατάφερε να περάσει από τη ασφάλεια στο κάστρο του Windsor και να περάσει όλη τη νύχτα εκεί. Ο άντρας, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έκατσε όλο το βράδυ μαζί με τους στρατιώτες που προστατεύουν τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Το περιστατικό που αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό έρευνα σχετικά με την ασφάλεια στο κάστρο, έγινε στις 26 Απριλίου όταν η βασίλισσα έλειπε από το Windsor και γιόρταζε τα 96α γενέθλιά της στο Sandringham. Τότε, ο εισβολέας πέρασε από την πύλη χωρίς να του ζητηθεί ταυτότητα και υποδυόμενος έναν παπά και φίλο της φρουράς πέρασε όλο το βράδυ τρώγοντας και πίνοντας με τους αξιωματούχους της φρουράς.

“Έπινε με τους φρουρούς στο μπαρ και τους έλεγε ιστορίες από τη θητεία του στο Ιράκ. Έλεγε πολλές ιστορίες και οι άντρες απολάμβαναν το χιούμορ του. Ήταν μετά από λίγο, όταν άρχισε να λέει για τη δουλειά του ως πιλότος που άρχισαν όλοι να τον υποψιάζονται” ανέφερε πηγή στα βρετανικά Μέσα. Τότε, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία τον απομάκρυνε από το κάστρο.

“Ο στρατός λαμβάνει αυτό το λάθος στην ασφάλεια πολύ σοβαρά και θα ερευνηθεί με προτεραιότητα” είπε εκπρόσωπος του στρατού. Δεν είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, που εισβολέας έχει προσπαθήσει να μπει μέσα σε ένα από τα σπίτια της βασίλισσας.

Το 2021 ένας εισβολέας με τόξο είχε συλληφθεί στο κάστρο του Windsor ενώ η βασιλική οικογένεια γιόρταζε τα Χριστούγεννα μέσα στο Παλάτι, ενώ και το 1982, ο Michael Fagan είχε καταφέρει να μπει στο υπνοδωμάτιο της βασίλισσας στο Buckingham Palace.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments