Focus

Amber Heard: Το θρίλερ συνεχίζεται με σοκαριστικές ιστορίες

Amber Heard: Το θρίλερ συνεχίζεται με σοκαριστικές ιστορίες

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Amber Heard: Η ηθοποιός κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ο Depp τής έκανε έλεγχο μήπως κρύβει κοκαΐνη μέσα στον κόλπο της.

Το θρίλερ με τις καταθέσεις των Johnny Depp και Amber Heard συνεχίζεται κανονικά στο πλαίσιο της δίκης που ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες, μέσω της οποίας ο ηθοποιός προσπαθεί να δικαιωθεί, κατηγορώντας την πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση.

Και αφού ο ίδιος ολοκλήρωσε με την κατάθεσή του, τον λόγο πήρε η ηθοποιός, η οποία μοιράστηκε με το δικαστήριο κάποιες πολύ προσωπικές πληροφορίες για τη σχέση τους, κατηγορώντας τον Depp για κατ’ εξακολούθηση σεξουαλική κακοποίηση

Έχοντας στο πλευρό της μία κλινική ψυχολόγο να υποστηρίζει τα λεγόμενά της, επιβεβαιώνοντας πως η Heard έπασχε πράγματι από μετατραυματικό στρες – κάτι που η γιατρός που προσέλαβε ο Depp απέρριψε – η ίδια δήλωσε πως ο πρώην σύζυγός της την είχε χτυπήσει πολλές φορές, ενώ σε ένα περιστατικό την κακοποίησε σεξουαλικά προκειμένου να διαπιστώσει αν έκρυβε ναρκωτικά στον κόλπο της. “Έπιασε το στήθος μου, ακουμπούσε τους μηρούς μου, έσκισε το εσώρουχό μου και προχώρησε σε έναν σωματικό έλεγχο, σπρώχνοντας τα δάχτυλά του μέσα μου. Απλά έμεινα εκεί κοιτώντας το φως. Δεν είπα σταμάτα ή τίποτα”, δήλωσε η ηθοποιός, η οποία εξήγησε πως αυτό έγινε επειδή ο Depp έψαχνε αν η ίδια είχε κρύψει στον κόλπο της κοκαΐνη.

Από την άλλη και η ψυχολόγος δρ Hughes, επιβεβαίωσε ένα ακόμα περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης κατά το οποίο, όπως δήλωσε η ειδικός, ο Depp τη βαρούσε και την έπνιγε, λέγοντάς της πως θα τη σκοτώσει. Στη συνέχεια, όπως δήλωσε στο δικαστήριο η Hughes σύμφωνα με τα λεγόμενα της Heard, ο ηθοποιός πήρε ένα μπουκάλι από το μπαρ, με το οποίο διείσδυσε μέσα της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο εκπρόσωπος του Johnny Depp δεν μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, περνώντας σε μία ανακοίνωση. “Όπως η σύμβουλος του κ. Depp προέβλεψε στις αρχικές καταθέσεις τον προηγούμενο μήνα, η κ. Heard πράγματι παρέδωσε ‘την παράσταση της ζωής της’ στην απευθείας εξέταση. Όσο οι ιστορίες της κ. Heard εξακολουθούν να μεγαλώνουν με νέες και βολικές πληροφορίες, οι αναμνήσεις του κ. Depp έχουν μείνει ακριβώς ίδιες μέσα σε αυτά τα επώδυνα 6 χρόνια από τις πρώτες κατηγορίες. Η αλήθεια του, η αλήθεια, είναι η ίδια σε οποιοδήποτε περιβάλλον κι αν έχει παρουσιαστεί. Η ερχόμενη εξέταση κατ’ αντιπαράσταση από την ομάδα του κ. Depp θα είναι πιο αποκαλυπτική και σίγουρα θα επισημάνει τις πολλές αβάσιμες πληροφορίες που η κ. Heard έχει προσπαθήσει τώρα να περάσει ως γεγονότα στην μπερδεμένη κατάθεσή της”, ανέφερε η πλευρά του Depp.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments