Αθλητισμός

Πέιν: Το βίντεο ντοκουμέντο που κείτεται νεκρός ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού [vid]

Πέιν: Το βίντεο ντοκουμέντο που κείτεται νεκρός ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Πέιν: Το σοκ που έχει προκαλέσει η δολοφονία του Έντριαν Πέιν, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμό την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι του με τη μητέρα του

Το σοκ που έχει προκαλέσει η δολοφονία του Έντριαν Πέιν, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμό την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι του με τη μητέρα του, όπου μάλιστα έχει καταγραφεί και σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας γειτονικού σπιτιού.

Μάλιστα καθαρά ακούγονται και οι κραυγές της μητέρας του για βοήθεια, καθώς βλέποντας αυτό το ανατριχιαστικό θέαμα να βλέπει αναίσθητο το παιδί της.

Καθώς ακούγεται ο πυροβολισμός, μια γυναίκα που αναφέρει πως είναι η μητέρα του πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, φωνάζει «Θεέ μου, τον πυροβόλησε» και στη συνέχεια καλεί την Άμεσο Δράση και ζητά βοήθεια. «Παρακαλώ βοηθήστε με, πυροβόλησε το παιδί μου δεν ξέρω την διεύθυνση, τον πυροβόλησε, πέθανε, παρακαλώ βοηθήστε με».

Αυτό είναι το βίντεο ντοκουμέντο

Οι αρχές του Όραντζ Κάουντι έχουν συλλάβει ως δράστη της δολοφονίας τον 29χρονο Λόρενς Ντόριτι. Το κίνητρο της δολοφονίας του 31χρονου πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού δεν είναι γνωστό.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε τη δολοφονία

Η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι της Φλόριντα έδωσε επίσημα πλέον τα στοιχεία για τη δολοφονία του 31χρονου αθλητή σε προάστιο του Ορλάντο, επισημαίνοντας πως έχει συλληφθεί ο δράστης.

Πριν από λίγες μέρες ο Αμερικανός είχε πανηγυρίσει το νταμπλ στο Κατάρ με την Αλ Σαντ, μαζί με τους Βασίλη Μπρατσιάκο – Ζήση Σαρικόπουλο και είχε γυρίσει πρόσφατα στην πατρίδα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας του Όραντζ Κάουντι:

«Στη 1:37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκαν για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ. Ένας άνδρας στα 30 του, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Έιντριαν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβς. Ο Ντόριτι συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments