Ελλάδα

Δίκη Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Η γυναίκα στο πλευρό του – «Πολλές είναι ερωτευμένες μαζί του»

Δίκη Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Η γυναίκα στο πλευρό του – «Πολλές είναι ερωτευμένες μαζί του»
Βρίσκεται καθημερινά στη δικαστική αίθουσα παρακολουθώντας από κοντά τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο με τον οποίο δηλώνει ερωτευμένη

Με τη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να βρίσκεται στην τελική ευθεία, και την κοινή γνώμη να συγκλονίζεται από τα όσα φρικιαστικά και λεπτομερώς περιέγραψε στη μαραθώνια απολογία του, εντύπωση προκαλεί η παρουσία μιας γυναίκας στη δικαστική αίθουσα όλες αυτές τις ημέρες, η οποία στους δημοσιογράφους είναι γνωστή ως θαυμάστρια του κατηγορούμενου.

Η γυναίκα μίλησε στον Alpha , δηλώνοντας υποστηρίκτρια και ερωτευμένη με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, τον οποίο δεν γνωρίζει προσωπικά, όπως είπε, αλλά μέσα από την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της συζύγου του Καρολάιν.

«Επειδή έναν χρόνο τώρα, του έγινε γνωστή αυτή η μεγάλη υπόθεση της δολοφονίας, το έχω πάρει ζεστά αυτό το θέμα. Είμαι θαυμάστριά, υποστηρίκτριά του. Για να ξεκαθαρίσω, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται ο φόνος, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση στον Μπάμπη είναι ότι είναι μία γλυκιά προσωπικότητά του. Παίζει ρόλο η εμφάνισή του, η προσωπικότητά του, όλο του το παρουσιαστικό. Και ποια γυναίκα δεν θα αισθανόταν έλξη γι’ αυτόν τον άνθρωπο; Πιστεύω ότι πολλές γυναίκες είναι ερωτευμένες μαζί του» ανέφερε η γυναίκα.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε του έχει γράψει και γράμμα. «Του έχω γράψει ένα γράμμα σε καθαρά ανθρώπινο επίπεδο. Του γράφω πως είναι κρίμα όλα αυτά που γίνανε και ότι δεν είχε καμία πρόθεση, δεν είχε προσχεδιάσει να σκοτώσει την Καρολάιν. Έχω διαίσθηση. Θέλω να του μεταφέρω να βαστάει γερά στη φυλακή και να κάνει κουράγιο. Πιστεύω ότι έπεισε τους δικαστές. Φοβάμαι τα ισόβια, το μάξιμουμ για μένα θα ήταν να μείνει 15 χρόνια και σε δεύτερο βαθμό να βγει τελείως», δήλωσε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως τον έχει συγχωρέσει για το έγκλημα που έκανε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments