Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού

Πηγή Φωτογραφίας: PAO FC, Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Άρχισε από το μεσημέρι της Παρασκευής [13/5,] η διάθεση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός των εισιτηρίων του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας

Άρχισε από το μεσημέρι της Παρασκευής [13/5,] η διάθεση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός των εισιτηρίων του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαΐου [20:00] στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Όπως γνωστοποίησε η “πράσινη” ΠΑΕ, η διάθεση των εισιτηρίων θα αφορά -σε πρώτη φάση- αποκλειστικά τους κατόχους καρτών διαρκείας της εφετινής σεζόν, ενώ από τη Δευτέρα (16/5) θα “ανοίξει” η σχετική πλατφόρμα και για τους υπόλοιπους φιλάθλους του “τριφυλλιού”.

Υπενθυμίζεται πως κάθε φιναλίστ του τελικού, θα έχει στη διάθεσή του 21.478 εισιτήρια. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα καθίσουν στις Θύρες 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Α, 32, 33, 34 και 35 του ΟΑΚΑ.

Κρούσμα κορονοϊού στο «τριφύλλι», ένα 24ωρο πριν το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο κορονοϊός έκανε ξανά την… εμφάνιση του στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Ένα 24ωρο πριν από το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 9η αγωνιστική των play off (Σάββατο 14/5, 20:00), κατά τον τελευταίο μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε στο Κορωπί, ένας ποδοσφαιριστής του “τριφυλλιού” διαγνώστηκε θετικός στην Covid 19.

Όπως γνωστοποίησαν οι “πράσινοι” το επιβεβαιωμένο κρούσμα έχει απομονωθεί και τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης.

Χωρίς Ιωαννίδη και Σάντσες η αποστολή με ΠΑΣ Γιάννινα

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (13/5) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανου (Σάββατο 14/5, 20:00) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο “Απόστολος Νικολαΐδης” για την 9η αγωνιστική των play off. Εκτός πλάνων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έμειναν οι Φώτης Ιωαννίδης και Φακούντο Σάντσες, ενώ αντίθετα επανήλθαν -σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό- οι Φραν Βέλεθ και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Λαμία

Στην προπόνηση της Παρασκευής, οι “πράσινοι” ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με “κορόιδο” και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι. Θεραπεία ακολούθησε ο Ιωαννίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην 23μελή αποστολή του αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Βαγιαννίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments