Trash

Survivor spoiler 13/05: Αποχωρεί ο Τάκης Καραγκούνιας και το παιχνίδι γίνεται ατομικό

Survivor spoiler 13/05: Αποχωρεί ο Τάκης Καραγκούνιας και το παιχνίδι γίνεται ατομικό

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Survivor spoiler 13/05: Τι θα δούμε τις επόμενες μέρες

Το φετινό παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Όλοι αναζητούν παίκτες από προηγούμενα ριάλιτι, αλλά αυτό δεν επετεύχθη μιας και η δυναμική των παικτών είναι πολύ χαμηλή φέτος. Στο φετινό Survivor έχουμε να δούμε ακόμα πολλές ανατροπές.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5 με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να αποχωρεί και τον Τάκη Καραγκούνια να παίρνει σειρά! Όχι δεν τον αποβάλλει η παραγωγή, ούτε θα ζητήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς, όμως από τους παίκτες που έχουν απομείνει μοιάζει ως το μεγάλο φαβορί για να φύγει την επόμενη εβδομάδα.

Ακόμα και στις νέες συνθέσεις βλέπουμε πως ο Τάκης Καραγκούνιας, παρότι χωρίστηκε από τον Άρη Σοϊλέδη, παραμένει με συμπαίκτες που θα τον δώσουν υποψήφιο, μιας και έχει μαζί του και τον Τάλα και την Μαίη και τον Μαρτίκα, με τους οποίους οι σχέσεις είναι οι χειρότερες.

Τι σημαίνει αυτό; Πως σε χαμένη ασυλία, εφόσον δεν πάρει ατομική ασυλία, θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση! Και εκεί θα έχει πρόβλημα!

Μπορεί να έχει παραμένει στο Survivor τις δύο – τρεις φορές που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση, όμως πληροφορίες μας αναφέρουν πως ήταν πολύ κοντά στο να αποχωρήσει και πως την γλίτωσε διότι υπήρχε κάποιος ποιο αδύναμος από αυτόν! Πλέον δεν βλέπουμε να την γλιτώνει και τον έχουμε ως πρώτο φαβορί για να αποχωρήσει τη νέα εβδομάδα…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments