Αθλητισμός

Μπακασέτας: Το “ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας” ξεσήκωσε την Τραπεζούντα [vid]

Μπακασέτας: Το “ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας” ξεσήκωσε την Τραπεζούντα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter, ΑΠΕ

Μπακασέτας: Με ένα άκρως... ελληνικό τρόπο ο Τάσος Μπακασέτας γιόρτασε το πρωτάθλημα της Τουρκίας με την Τραμπζονσπόρ

Με ένα άκρως… ελληνικό τρόπο ο Τάσος Μπακασέτας γιόρτασε το πρωτάθλημα της Τουρκίας με την Τραμπζονσπόρ. Η ομάδα διοργάνωσε φιέστα πρωταθλήματος και ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος έδειξε τις ικανότητες του στο χορό.

Έτσι στο «Σενόλ Γκιουνές» και κατά την παρουσίαση των παικτών ο Μπακασέτας βγήκε στη σκηνή με μια ελληνική σημαία και έριξε τη… βόλτα του υπό τους ήχους του ζεϊμπέκικου της Ευδοκίας και όπως ήταν λογικό ξεσήκωσε τους πάντες.

Με το καλό να συνεχίσει την καριέρα του στη γειτονική ο αρχηγός της εθνικής ομάδας, για να… μυήσει και τους Τούρκους στο ζεϊμπέκικο, καθώς πρέπει να κάνει μαθήματα και στους,  παρουσιαστές, οι οποίοι τα έκαναν… μαντάρα, μιας και τον συγκεκριμένο χορό το παρομοίασαν με το… συρτάκι!

Εντυπωσιάζει ο Φούντας στο MLS

Ενα γκολ και μία ασίστ, είναι το τελευταίο… κατόρθωμα του Ταξιάρχη Φούντα, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, με τα «χρώματα» της DC Γιουνάϊτεντ.

Ο 27χρονος Έλληνας επιθετικός, ήταν βασικός στην εκτός έδρας αναμέτρηση, με αντίπαλο την Ιντερ Μαϊάμι. Και παρά το γεγονός ότι η ομάδα ιδιοκτησίας του Ντέιβιντ Μπέκαμ, προηγήθηκε με 2-0, ο Φούντας, οδήγησε την Γιουνάιεντ στην… μερική ανατροπή.

Αρχικά, μείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου σε 2-1 και στο 76ο λεπτό, μετά από εξαιρετική ενέργεια, έδωσε την ασίστ στον Ολα Καμαρά, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Μέχρι στιγμής, ο Φούντας έχει αγωνισθεί πέντε φορές στο MLS και έχει σημειώσει ισάριθμα τέρματα (σ.σ. από δύο γκολ στις νίκες με 2-0 επί του Χιούστον και με 3-2 επί της Νιού Ινγκλαντ), ενώ έχει «μοιράσει» και δύο ασίστ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments