Αθλητισμός

NBA: Ένας… Αντετοκούνμπο δε φέρνει στην άνοιξη – Οι Σέλτικς “μπλόκαραν” τους Μπακς [vids]

NBA: Ένας… Αντετοκούνμπο δε φέρνει στην άνοιξη – Οι Σέλτικς “μπλόκαραν” τους Μπακς [vids]

Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images

NBA: Ο Γιάννης Αντετοκούμνπο έκανε για άλλη μια φορά τα πάντα, αλλά μόνος του δεν μπορούσε να οδηγήσει τους Μιλγουόκι Μπακς στους τελικούς της Ανατολικής περιφέρειας, με τα "Ελάφια" να γνωρίζουν την ήττα με 109-81

Ο Γιάννης Αντετοκούμνπο έκανε για άλλη μια φορά τα πάντα, αλλά μόνος του δεν μπορούσε να οδηγήσει τους Μιλγουόκι Μπακς στους τελικούς της Ανατολικής περιφέρειας. Οι Μπόστον Σέλτικς, στο 7ο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών, κατάφεραν πήραν την πρόκριση, επικρατώντας με 109-81, έχοντας τον Τζέισον Τέιτουμ σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο ηγέτης των Κελτών έκανε τα πάντα στο παρκέ με 23 πόντους, 6 ριμπάουντ, 8 ασίστ,  αλλά ο πραγματικός MVP του αγώνα ήταν ο Γκραντ Ουίλιαμς, που με 27 πόντους, 4 ριμπάουντ και 10/22 σουτ διέλυσε κάθε πλάνο των Μπακς στην άμυνα. Επίσης ο Τζέιλεν Μπράουν έδωσε πολύτιμες λύσεις με 19 πόντους, ενώ ο Πέιτον Πρίτσαρντ ήρθε από τον πάγκο και ήταν καθοριστικός στο δεύτερο ημίχρονο με 14 πόντους 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ, στα 17 λεπτά που έπαιξε.

Από την άλλη ο Γιάννης Αντεκούνμπο έκανε ότι μπορούσε, έχοντας 25 πόντους, 20 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα και 10/26 σουτ σε 43 λεπτά στο παρκέ του TD Garden, αλλά οι βοήθειες που είχε ήταν ελάχιστες. Πλην των  Τζρου Χόλιντεϊ (21π) και τον Μπρουκ Λόπεζ (15π, 10ρ) κανείς άλλος δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, με την απουσία του Κρις Μίντλετον να είναι πιο εμφανής από κάθε άλλη φορά στη σειρά.

“Έκαψαν” του Σανς οι Μάβερικς με εξαιρετικό Ντόνιτσις

Ο Λούκα «Μάτζικ», με 35 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4 ασίστ «σκότωσε» τους Σανς, έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Σπένσερ Ντινγουΐντι (30π., 3ρ., 2ασ). Η νίκη των Μάβερικς, μάλιστα, αποκτά ιστορικό χαρακτήρα, αφού ήρθε με την μεγαλύτερη διαφορά που έχει υπάρξει ποτέ σε game 7 των playoffs του NBA!

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο πρώτος σκόρερ των «Ήλιων» στην αναμέτρηση ήταν ο Καμ Τζόνσον με 12 πόντους, ενώ ο Ντέβιν Μπούκερ (11 πόντοι) και ο Κρις Πολ (10 πόντοι) κινήθηκαν σε ρηχά νερά.

Πλέον οι Μάβερικς μπορούν να στρέψουν την προσοχή τους στους Ουόριορς, με τους τελικούς της Δύσης να προμηνύονται συναρπαστικοί, την ώρα που οι Σανς ετοιμάζονται για τις διακοπές τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments