Focus

Emma Thompson: Οι άγνωστες ιστορίες πίσω από την απαγωγή μιας φίλης της

Emma Thompson: Οι άγνωστες ιστορίες πίσω από την απαγωγή μιας φίλης της

Πηγή Φωτογραφίας: Nouveau

Emma Thompson: Η Βρετανίδα ηθοποιός εμφανίστηκε στο νέο podcast της πριγκίπισσας Ευγενίας, μιλώντας για το ζήτημα της "σύγχρονης σκλαβιάς".

Πριν από λίγες εβδομάδες έκανε πρεμιέρα η σειρά podcast της πριγκίπισσας Ευγενίας με τη συνεργάτιδά της, Julia de Boinville, που έχει στόχο να καταδείξει τη σύγχρονη σκλαβιά στις κοινωνίες που ζούμε, ώστε να ευαισθητοποιηθεί το κοινό σχετικά με την κατάσταση, τα επίπεδα της οποίας είναι ανησυχητικά υψηλά.

Το “Floodlight”, όπως τιτλοφορήθηκε το podcast, πρόκειται να υποδεχθεί δημοσιογράφους, ακτιβιστές, επιζώντες και άλλους σημαντικούς συνομιλητές, προκειμένου να δείξουν τη σημασία της μοντέρνας σκλαβιάς που τόσες δεκαετίες αργότερα εξακολουθεί να υφίσταται.

Μία μεγάλη επιτυχία του podcast της, ήταν το γεγονός πως καλεσμένη σε ένα απο τα επεισόδια ήταν η Emma Thompson, η οποία είναι αφοσιωμένη στον ακτιβισμό και στην κοινωνική προσφορά. “Ο λόγος που το trafficking έχει γίνει μία τόσο τεράστια επιτυχημένη επιχείρηση είναι επειδή είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις λαθρεμπόριο ανθρώπων, παρά σωματικών μελών και ναρκωτικών”, επεσήμανε η ηθοποιός.

Μάλιστα, η Thompson έκανε τη σοκαριστική αποκάλυψη που αφορούσε την απαγωγή μιας φίλης της.

“Το ινστιτούτο μασάζ στη γωνία από το σπίτι μου ήταν ένα από τα μέρη που κρατούσαν μία φίλη μου φυλακισμένη”, εξήγησε η ηθοποιός, προσθέτοντας πως εκεί τη βίαζαν κατ’ εξακολούθηση παρά τη θέλησή της, μην μπορώντας να πιστέψει πως ήταν ένα βήμα από το σπίτι της.

Παράλληλα, η Thompson μίλησε και για τον υιοθετημένο γιο της, Tindyebwa Agaba Wise, ο οποίος είχε απαχθεί ως παιδί και είχε αναγκαστεί να συμμετέχει στην παραστρατιωτική ομάδα της Ρουάντα. Σε ηλικία 16 ετών, ο Tindy κατέφυγε στο Ηνωμένο Βασίλειο, ύστερα από τις απαίσιες εμπειρίες που είχε περάσει και παρά τα διαφορετικά περιβάλλοντα μητέρας και γιου, οι δυο τους κατάφεραν να συνδεθούν πολύ βαθιά, γιατί εν τέλει ήταν τρομακτικά ίδιοι.

“Καταλαβαίνει τις διαδικασίες της απαγωγής πολύ καλά”, ανέφερε θλιμμένη η Thompson για να εξηγήσει πως ο γιος της ήταν πολύ βοηθητικός με τους πρόσφυγες που κατέφυγαν στον φιλανθρωπικό οργανισμό Helen Bamber, που η ηθοποιός υποστηρίζει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments