Focus

Η Cameron Diaz ξαναδημιουργεί τα εμβληματικά μαλλιά στο «There’s Something About Mary» – 24 χρόνια μετά

Η Cameron Diaz ξαναδημιουργεί τα εμβληματικά μαλλιά στο «There’s Something About Mary» – 24 χρόνια μετά

Πηγή Φωτογραφίας: Amazon.com - POPSUGAR

Η Cameron Diaz γυρνάει το χρόνο πίσω στο 1998

Υπάρχει (ακόμα) κάτι για την Κάμερον. Η Cameron Diaz, 49 ετών, πρόσφατα δημιούργησε ξανά το εμβληματικό χτένισμα από την ταινία “There’s Something About Mary” προς χαρά των θαυμαστών της. Η ταινία προβλήθηκε το 1998.

Η ηθοποιός, που αποσύρθηκε από το Χόλιγουντ το 2018, προωθούσε το νέο της κρασί Avaline με τον Benito Skinner, γνωστό στο Instagram ως Benny Drama.

Ο Skinner, ο οποίος συχνά υποδύεται την Kardashian καθώς και πολλές άλλες εξέχουσες προσωπικότητες, έβαλε τα δυνατά του και βοήθησε την σταρ των «Charlie’s Angels» να προωθήσει τη νέα της μάρκα κρασιού.

View this post on Instagram

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

«Η @bennydrama7 που φέρνει τα κουτάκια @avaline δεν ήταν το πιο παράξενο μέρος του δείπνου μας», έγραψε στη λεζάντα ενός βίντεο που τους δείχνει να πίνουν μαζί κρασί.

Το βίντεο αργότερα δείχνει το ζευγάρι με πανομοιότυπα ροζ φορέματα και ασορτί χτενίσματα να πίνουν το κρασί της.

Το χτένισμα της Diaz, που έγινε διάσημο στη rom-com πριν από 24 χρόνια, συνέβη όταν ο χαρακτήρας της Mary Jensen χρησιμοποιεί κατά λάθος τζελ του Ted Stroehmann, τον οποίο υποδύεται ο Ben Stiller.

Το 2018, η Diaz ανακοίνωσε ότι αποχωρούσε από το Χόλιγουντ για να ανοίξει τη δική της εταιρεία κρασιών, Avaline, με τη φίλη της Katherine Power.

Προς το παρόν, η Diaz δεν σχεδιάζει να επιστρέψει στο Χόλιγουντ με κάποια νέα ταινία αλλά θα εμφανιστεί ως προσκεκλημένη κριτής στο “RuPaul’s Drag Race All Stars” αφού ανέφερε ότι ήταν σούπερ-φαν του “Drag Race”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments