Αθλητισμός

Euroleague: Έτοιμος για το μεγάλο ραντεβού ο Ολυμπιακός

Euroleague: Έτοιμος για το μεγάλο ραντεβού ο Ολυμπιακός

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Euroleague: Στις 19:00, ο Ολυμπιακός παίρνει θέση στο τζάμπολ με αντίπαλο την Αναντολού Εφές, για το πρώτο εισιτήριο του τελικού

Στις 19:00, ο Ολυμπιακός παίρνει θέση στο τζάμπολ με αντίπαλο την Αναντολού Εφές, στον πρώτο χρονικά ημιτελικό, του final-4 της Euroleague.

Στη Stark Arena του Βελιγραδίου, μπροστά σε περισσότερους από 11 χιλιάδες φιλάθλους τους που ταξίδεψαν από την Ελλάδα με κάθε μέσο, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα είναι συγκεντρωμένοι στον επόμενο στόχο, να βγουν νικητές στη «μάχη» με τους νυν Πρωταθλητές Ευρώπης για να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στον 9ο τελικό της ιστορίας του στη διοργάνωση.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

Έτοιμοι για… μάχη

Στον ημιτελικό με την Εφές, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα πρέπει… οπωσδήποτε να βγουν στο παρκέ αποφασισμένοι για “physical game”, να ελέγξουν τον ρυθμό, να κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη και κυρίως… να βάλουν και τις βολές! Αυτός είναι ο μόνος στατιστικός τομέας, στον οποίο οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν υπερτερούν.

Και μάλιστα με 7 περισσότερες ποσοστιαίες μονάδες! Αυτές οι «μάχες» συχνά κρίνονται στον πόντο και θα είναι κρίμα για τον Ολυμπιακό να παίξει στο πρώτο χρονικά παιχνίδι του Σαββάτου (21/5), δηλαδή στον «μικρό τελικό» λόγω αστοχίας από τη γραμμή του φάουλ.

Η προπόνηση πριν από τον ημιτελικό

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ετοίμασε ένα βίντεο με πλάνα από την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στη Stark Arena και την προπόνηση των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα πριν τον νοκ άουτ ημιτελικό με την Αναντολού Εφές. Στην πρώτη τους προπόνηση επί σερβικού εδάφους, οι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν χαλαροί και χαμογελούσαν, κατά τις δηλώσεις τους στη μεικτή ζώνης.

Αφού υπέγραψαν μπάλες που είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές, εν συνεχεία πάτησαν παρκέ και υπό την τεχνική καθοδήγηση του Γιώργου Μπαρτζώκα μπήκαν οι τελευταίες πινελιές για την τακτική απέναντι στην κάτοχο του τίτλου της Euroleague, Αναντολού Εφές.

“Ισπανικός εμφύλιος” για μια θέση στο τελικό

Ισπανική υπόθεση είναι ο δεύτερος χρονικά ημιτελικός, στις 22:00, ανάμεσα στην πολυνίκη με 10 τίτλους στη διοργάνωση Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα που αναζητά τον 3ο τίτλο της, αλλά και πρώτο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ως προπονητής (4 τρόπαια ως παίκτης). Το ευρωπαϊκό “ clasico” θα διευθύνουν οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία) και Μεχντί Ντιφαλά (Γαλλία).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments