Αθλητισμός

Τσέλσι: Βγήκε η υποχρέωση με τη Λέστερ – Αποθέωσε Καντέ ο Τούχελ

Τσέλσι: Βγήκε η υποχρέωση με τη Λέστερ – Αποθέωσε Καντέ ο Τούχελ

Πηγή Φωτογραφίας: Getty Images

Τσέλσι: Η Τσέλσι και η Λέστερ έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στο "Στάμφορντ Μπριτζ" σε ένα παιχνίδι χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον

Η Τσέλσι και η Λέστερ έμειναν στο ισόπαλο 1-1 στο “Στάμφορντ Μπριτζ” σε ένα παιχνίδι χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 18η αγωνιστικής της Premier League.

Οι “μπλε”, με τον βαθμό της ισοπαλίας, εξασφάλισαν την τρίτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ κατέχει ήδη και το εισιτήριο που οδηγεί στους ομίλους του Champions League της νέας σεζόν.

H Λέστερ ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 6ο λεπτό, με τον Τζέιμς Μάντισον, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, με την απάντηση της Τσέλσι να έρχεται στο 34′ με υπέροχο γκολ του Μάρκος Αλόνσο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τσέλσι είχε την υπεροχή, προσπάθησε να δημιουργήσει κάποιες καταστάσεις στην άμυνα της Λέστερ, όμως «πλήρωσε» τις κακές επιλογές στην τελική προσπάθεια, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Τούχελ: «Θαύμα που τα καταφέραμε χωρίς τον Καντέ»

Η Τσέλσι παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Λέστερ, αλλά εξασφάλισε την τρίτη θέση στην Premier League, πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ. Και λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Τόμας Τούχελ, στάθηκε στην σημασία που έχει για την ομάδα του, η απουσία του Ενγκολό Καντέ.

«Νομίζω ότι είναι ο βασικός, βασικός, βασικός μας παίκτης», σχολίασε με νόημα ο Γερμανός προπονητής της Τσέλσι και πρόσθεσε: «Οι βασικοί παίκτες, πρέπει να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και ο Καντέ, έχει παίξει μόνο το 40% των αγώνων, οπότε ίσως είναι θαύμα που είμαστε τρίτοι. Είναι ο Μο Σαλάχ μας, είναι ο Φαν Ντάϊκ μας, είναι ο Ντε Μπρόϊνε, είναι ο Νεϊμάρ μας, είναι ο Κιλιάν Μπαπέ μας. Είναι ακριβώς αυτός ο παίκτης, ο τύπος που κάνει την διαφορά και αν τον έχεις μόνο στο 40% των αγώνων, είναι τεράστιο πρόβλημα. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους μέσους στον κόσμο».

Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής, έχασε το μεγαλύτερο μέρος των υποχρεώσεων της Τσέλσι, καθώς ασθένησε από κορονοϊό, ενώ αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμού, στο γόνατο και στην βουβωνική χώρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments