Αθλητισμός

Super League: «Μοίρασε» πρόστιμα ο αθλητικός δικαστής

Super League: «Μοίρασε» πρόστιμα ο αθλητικός δικαστής

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Super League: Με πρόστιμο 30.500 ευρώ για το ντέρμπι των play off με τον Παναθηναϊκό και επιπλέον 12.000 ευρώ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τιμωρήθηκε από την αθλητικό δικαστή ο Ολυμπιακός

Με πρόστιμο 30.500 ευρώ για το ντέρμπι των play off με τον Παναθηναϊκό και επιπλέον 12.000 ευρώ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τιμωρήθηκε από την αθλητικό δικαστή της Super League η ΠΑΕ Ολυμπιακός, στις τελευταίες υποθέσεις που εκδικάστηκαν για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμα 10.500 ευρώ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και 7.500 ευρώ για το ματς με τον Αρη, ενώ οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης θα κληθούν να πληρώσουν 14.000 ευρώ για το ματς με την ΑΕΚ και 5.000 ευρώ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (απαλλάχθηκαν πάντως για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα). Play Out:

Παράλληλα, στην ΑΕΚ επιβλήθηκαν πρόστιμα 14.000 ευρώ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και 6.000 ευρώ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με 11.000 ευρώ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ από 2.000 ευρώ θα πληρώσουν ο ΠΑΣ (για το ματς με τον Αρη) και η Λαμία (για τον αγώνα των πλέι-άουτ με τον Ατρόμητο).

Τέλος, απορρίφθηκε η ένσταση του Απόλλωνα Σμύρνης περί αντικανονικής συμμετοχής του Χερόνιμο Μπαράλες, στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι-άουτ με τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι αξιοσημείωτο, μάλιστα, ότι η αθηναϊκή ΠΑΕ δεν εκπροσωπήθηκε καν στην εκδίκαση της υπόθεσης για να υπερασπιστεί την ένστασή της.

Δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία των play out

Μόνο τη βαθμολογία των play-off επικύρωσε το διοικητικό συμβούλιο της Super League, που συνεδρίασε σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης. Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία των play-out, λόγω της εκκρεμότητας που υπάρχει με τον Παναιτωλικό, που αντιμετωπίζει κατηγορία για χειραγώγηση αγώνα.

Η μη επικύρωση της βαθμολογίας των play-out οδηγεί μοιραία σε αναβολή των αγώνων μπαράζ μεταξύ της Λαμίας (13η της Super League) και της Βέροιας (ηττημένη των μπαράζ ανόδου της Super League 2), για την πλήρωση της τελευταίας θέσης στη μεγάλη κατηγορία. Το πρώτο ματς επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή 22/5.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments