Focus

Kelly McGillis: Η νέα ζωή και ο λόγος που δεν την βλέπουμε στο Top Gun: Maverick

Kelly McGillis: Η νέα ζωή και ο λόγος που δεν την βλέπουμε στο Top Gun: Maverick

Πηγή Φωτογραφίας: Daily UK News- Daily Express

Kelly McGillis:Η πρωτότυπη ταινία του Tony Scott τελείωσε με τον Charlie και τον Maverick να είναι ξανά μαζί ως εκπαιδευτές στη σχολή Top Gun

Όταν μάθαμε για τo sequel του Top Gun, αναρωτηθήκαμε αν θα δούμε ξανά κάτι από το ειδύλλιο των Maverick και Charlie. H απάντηση ήταν αρνητική: Η Charlotte “Charlie” Blackwood, η εκπληκτική εκπαιδεύτρια που υποδυόταν η Kelly McGillis, δε συνοδεύει τον Tom Cruise πίσω στη σχολή πιλότων μαχητικών στο Top Gun: Maverick. Μάλιστα, εξαρχής ήταν ξεκάθαρο ότι δε θα επέστρεφε και σύμφωνα με τα λεγόμενά της είναι απολύτως κατανοητό γιατί ο παραγωγός Jerry Bruckheimer δεν την υπολόγισε: “Είμαι μεγάλη, χοντρή και η ηλικία μου φαίνεται. Και η ταινία δεν έχει να κάνει με τίποτα από αυτά”, εξήγησε στο ET η 62χρονη ηθοποιός.”

Η πρωτότυπη ταινία του Tony Scott τελείωσε με τον Charlie και τον Maverick να είναι ξανά μαζί ως εκπαιδευτές στη σχολή Top Gun – με ρομαντική διάθεση δηλαδή. Η πραγματικότητα ωστόσο, απείχε πολύ από το happy end της μυθοπλασίας. Για την ακρίβεια, το εν λόγω blockbuster απογείωσε την καριέρα του Tom Cruise, ενώ μάλλον προσγείωσε αυτήν της McGillis αποτελώντας το αποκορύφωμά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν κυκλοφόρησε η εμβληματική αφίσα του Top Gun το 1986, το όνομα και η φιγούρα της McGillis ήταν εξίσου ή και περισσότερο σημαντικά από του συμπρωταγωνιστή της. Τότε, μόλις είχε πραγματοποιήσει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο, μαζί με μία σημαντική επιτυχία στο ενεργητικό της, όπως το The Last Witness. Αντί λοιπόν να εδραιωθεί μετά από το ρεκόρ εισπράξεων του Top Gun, η McGillis συνέχισε στα ’90s να παίζει σε ταινίες μεν, σε μικρότερες επιτυχίες δε, μέχρι που οι εμφανίσεις της έγιναν ακόμη πιο σποραδικές σε δευτερεύοντες ρόλους. Λίγο αργότερα, αποσύρθηκε οριστικά από τα κινηματογραφικά δρώμενα.

Η αιτία της αποστασιοποίησης και το coming out

Τι είχε συμβεί; Ίσως ήταν ότι η McGillis που είχε αποφασίσει να αποστασιοποιηθεί εσκεμμένα από το πρότυπο της ανδρικής φαντασίωσης που έπαιζε στην ταινία που την ανέδειξε. Συζητώντας με το ET, η ηθοποιός, η οποία τώρα ζει στη Βόρεια Καρολίνα με τις δύο κόρες της, ανέφερε ότι ήταν σε “ένα ταξίδι για να ανακαλύψει ποια ήταν. Ήταν μια τεράστια πρόκληση για μένα να έχω οποιοδήποτε είδος αυτογνωσίας ή πραγματικής αυτοεκτίμησης χωριστά από αυτό που έκανα για να ζήσω. Και απλά δεν έγινε προτεραιότητα για μένα να δουλέψω- αρχικά ήταν να μεγαλώσω τα παιδιά μου και να είμαι η καλύτερη νηφάλια μητέρα που θα μπορούσα να είμαι”.

Θυμίζουμε ότι το 1989 η McGillis παντρεύτηκε τον Fred Tillman με τον οποίο απέκτησε τις κόρες της, με τον οποίο παρέμεινε παντρεμένη έως και το 2002. Μερικά χρόνια αργότερα, το 2009, η ηθοποιός έκανε coming out, ενώ μίλησε επίσης για τη δύσκολη εφηβεία της και τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τη σωματική της διάπλαση. Εκείνη την περίοδο και σε ηλικία 53 ετών, επισημοποίησε τη σχέση της με το στέλεχος πωλήσεων Melanie Leis, όμως 3 χρόνια αργότερα ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.

Σήμερα, δηλώνει υπερήφανη για τις ρυτίδες της και την τωρινή της ζωή. “Προτιμώ να νιώθω απόλυτη αυτοπεποίθηση σε σχέση με το πώς, ποια και τι είμαι στην ηλικία μου παρά με όλα αυτά τα άλλα πράγματα”, σημείωσε, όπως επίσης διευκρίνισε ότι αν και αγαπάει την υποκριτική “η σχέση της με τους άλλους ανθρώπους έγιναν πιο σημαντικές από εκείνη με τη φήμη”.

Στο Top Gun: Maverick οι παραγωγοί επέλεξαν την 51χρονη Jennifer Connelly για να υποδυθεί το νέο αντικείμενο του πόθου του 59χρονου σήμερα Cruise. Ερωτηθείσα σχετικά, η McGillis υποστήριξε ότι η Connelly είναι μία “σπουδαία ηθοποιός” που όταν δούμε την ταινία θα καταλάβουμε γιατί είναι τέλεια για τον εν λόγω ρόλο. Το Top Gun: Maverick κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 27 Μαΐου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments