Διεθνή

Ιράν: Πέντε νεκροί και 40 εγκλωβισμένοι από πτώση κτηρίου [vids]

Ιράν: Πέντε νεκροί και 40 εγκλωβισμένοι από πτώση κτηρίου [vids]

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter

Ιράν: Χάος προκλήθηκε στο Ιράν, ύστερα από κατάρρευση δεκαόροφου κτηρίου στην περιοχή Αμπαντάν , το μεσημέρι της Δευτέρας [23/5]

Χάος προκλήθηκε στο Ιράν, ύστερα από κατάρρευση δεκαόροφου κτηρίου στην περιοχή Αμπαντάν , το μεσημέρι της Δευτέρας [23/5].

Όπως αναφέρουν Ιρανοί αξιωματούχοι και τα κρατικά μέσα ενημέρωσης από το συμβάν έχουν βρεθεί πέντε νεκροί, ενώ 80 άτομα βρίσκονται εγκλωβισμένα, για τους οποίους γίνεται προσπάθεια διάσωσης και με την συνδρομή σκύλων, σύμφωνα με περιφερειακό παράρτημα της Ερυθράς Ημισελήνου.

Μέχρι στιγμής οι συνθήκες κάτω από τις οποίος το κτίριο κατέρρευσε δεν έχουν διευκρινιστεί. Βίντεο με τις εικόνες καταστροφής έχουν αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Τμήματα του κτιρίου Metropol, που βρίσκεται στο Αμπαντάν, πρωτεύουσα της επαρχίας Χουζεστάν, κατέρρευσαν», μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, σημειώνοντας ότι το κτίριο ήταν ακόμη υπό κατασκευή.

Ένας εκπρόσωπος της ιρανικής εθνικής υπηρεσίας διάσωσης έκανε γνωστό ότι «πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ άλλοι 21 τραυματίστηκαν».

Διασώστες έχουν σπεύσει στο σημείο, βοηθώντας στον απεγκλωβισμό των πολιτών. Δυνάμεις σπεύσουν και από άλλες περιοχές. Την είδηση επιβεβαιώνουν και στελέχη του Ερυθρού Σταυρού, που συμμετέχουν στην επιχείρηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments