Lifestyle

Naomi Campbell: Το super model έγινε 52 χρονών

Naomi Campbell: Το super model έγινε 52 χρονών

Πηγή Φωτογραφίας: ELLE- Livemaster

Naomi Campbell: Τα αψεγάδιαστα χαρακτηριστικά της την έφεραν στην πρώτη γραμμή κάθε πασαρέλας από τα μέσα των 80s μέχρι σήμερα.

H γενιά των supermodels θα ήταν πολύ φτωχή χωρίς την Naomi Campbell. H μαύρη γαζέλα, όπως έγινε γνωστή, από τη Μεγάλη Βρετανία έλαμψε ήδη από πολύ μικρή ηλικία. Ήταν μόλις 15 χρονών όταν τα λαγωνικά των οίκων μόδας είδαν τις τρομερές προοπτικές που είχε αυτό το κορίτσι των 177 εκατοστών με καταγωγή από την Τζαμάικα. Τα αψεγάδιαστα χαρακτηριστικά της την έφεραν στην πρώτη γραμμή κάθε πασαρέλας από τα μέσα των 80s μέχρι σήμερα. Άλλωστε, ο κόσμος είχε ανάγκη από μία γυναίκα που θα πρέσβευε αυτό που όλοι γνώριζαν για δεκαετίες αλλά κανείς δεν ομολογούσε λόγω φυλετικών διακρίσεων: η μαύρη ομορφιά κόβει την ανάσα και τραβά όλα τα βλέμματα.

Αλήθεια, όμως, ποιος δε θα συγχωρούσε τις τέλειες αναλογίες και τα τεράστια μάτια της Naomi, ιδιαίτερα σήμερα που γιορτάζει;

Αγαπημένη του Versace, αντικείμενο του πόθου για τον Michael Jackson στο In the Closet, συνοδοιπόρος της Cindy Crawford και της Claudia Schiffer και μία από τις διάσημες παρουσίες στο Freedom του George Michael, η γυναίκα που θεωρήθηκε -και θεωρείται- η ιδανική εκδοχή της αφρικανικής ομορφιάς κλείνει σήμερα 50 χρόνια ζωής. Πολλά έχουν ειπωθεί, κατά καιρούς, τόσο για τον χαρακτήρα όσο και για τις συμπεριφορές της που θυμίζουν κακομαθημένη ντίβα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments