Trash

Survivor spoiler 23/5: Η ομάδα που θα κατακτήσει τη δεύτερη ασυλία και οι υπαινιγμοί πίσω από την ήττα

Survivor spoiler 23/5: Η ομάδα που θα κατακτήσει τη δεύτερη ασυλία και οι υπαινιγμοί πίσω από την ήττα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Survivor spoiler 23/5: Ένας διαφορετικός και πολύ απαιτητικός στίβος μάχης θα δούμε σήμερα

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο επεισόδιο της Κυριακής (22/5), αλλά και απόψε στο Survivor. Το ριάλιτι επιβίωσης μπορεί να έχει γίνει περισσότερα ερωτικό με ειδύλλια και φιλιά όμως το τηλεοπτικό κοινό δείχνει πως συνεχίζει να το στηρίζει.

Χθες (22/5) άγγιξε 25% στο σύνολο της τηλεθέασης , σε ένα επεισόδιο που είδαμε τα «καυτά» φιλιά του Σπύρου και της Βρισηίδας, αλλά και τους «μπλε» να κερδίζουν την πρώτη ασυλίας και τους «κόκκινους» να βγάζουν στη συνέχεια στον… τάκο τον προφεσόρ Μαρτίκα.

Στην αποψινή μάχη για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας κρίνονται πολλά. Κυρίως, ως προς την επόμενη ημέρα, καθώς το Survivor μπαίνει στην τελική ευθεία για την τελική φάση και τους 8 παίκτες που θα καταφέρουν να μπουν στα ατομικά αγωνίσματα με φόντο τον μεγάλο νικητή και το έπαθλο.

Ποιος, λοιπόν, θα χαρεί απόψε;Θα καταφέρουν οι «μπλε» για δεύτερη σερί εβδομάδα να κάνουν το 2-0 και να απολαύσουν τη σιγουριά της δικής τους παρουσίας στο Συμβούλιο του Νησιού χωρίς να κινδυνεύουν να χάσουν παίκτη; Η απάντηση είναι όχι!

Οι «κόκκινοι» κατακτούν απόψε τη νίκη, κάνουν το 1-1 στις ασυλίες της εβδομάδας και στέλνουν τους «μπλε» ως ηττημένους στο Συμβούλιο του Νησιού για την ανάδειξη υποψηφίου προς αποχώρηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments