Αθλητισμός

Μαραντόνα: Το “χέρι του θεού” στους αιθέρες [pics]

Μαραντόνα: Το “χέρι του θεού” στους αιθέρες [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: Paudal

Μαραντόνα: Οι ευκατάστατοι και όχι μόνο οπαδοί του Ντιέγκο Μαραντόνα θα έχουν την ευκαιρία να "πετούν" μαζί του

Οι ευκατάστατοι και όχι μόνο οπαδοί του Ντιέγκο Μαραντόνα θα έχουν την ευκαιρία να “πετούν” μαζί του. Λίγοι και εκλεκτοί θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδεύουν, όσοι επιλέγουν να μετακινούνται αεροπορικώς με το ιδιωτικό τζετ «Tango D10S», που είναι διακοσμημένο με εικόνες και αναμνηστικά του «Ντιεγκίτο», ο οποίος πέθανε τον Νοέμβριο του 2020.

Το «Tango D10S», που πήρε το όνομα του από τον αριθμό που φορούσε ο «Pibe de Oro» στην φανέλα του και την ιδιότητά του ως… Θεός στην Αργεντινή, παρουσιάσθηκε στο αεροδρόμιο «Moron» του Μπουένος Αιρες, παρουσία της Ντάλμα και της Τζιανίνα Μαραντόνα, των δύο από τις κόρες του θρυλικού Αργεντινού, αλλά και αρκετών πρώην συμπαικτών του.

Το «αεροπλάνο Μαραντόνα», χωρητικότητας δέκα θέσεων, είναι διακοσμημένο με τα χρώματα της σημαίας της Αργεντινής (σ.σ. μπλε και άσπρο), έχει στα πλάγια μια εικόνα του Ντιέγκο να αγκαλιάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο και μια άλλη που παραπέμπει στο «χέρι του Θεού», αυτό το εμβληματικό γκολ που σημείωσε ο Μαραντόνα εναντίον της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1986 που κατέκτησε η Αργεντινή.

Το εσωτερικό του αεροσκάφους, είναι πλήρως διακοσμημένο με αναμνηστικά του Μαραντόνα και εξοπλισμένο με ένα σύστημα αλληλεπίδρασης με την φωνή και την εικόνα του «Pibe de oro».

«Νομίζω ότι είναι μια λαμπρή ιδέα για τον καλύτερο παίκτη στην Ιστορία», είπε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1986 Σέρχιο Μπατίστα και πρόσθεσε: «Θα είναι (σ.σ. στο Κατάρ από τις 21 Νοεμβρίου έως τις 18 Δεκεμβρίου) το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Μας λείπει πολύ, αλλά για εμάς είναι πάντα εκεί. Πάντα τον αναφέρουμε όταν βρισκόμαστε και θυμόμαστε κάποιο περιστατικό ή πώς μας πήρε από το χέρι για να κατακτήσουμε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Η κατασκευή του αεροσκάφους χρηματοδοτήθηκε από την εταιρεία «Give and Get», ο διευθύνων σύμβουλος της οποίας, Γκαστόν Κόλκερ, εξήγησε ότι αρχικά θα διατίθεται για ιδιωτικές πτήσεις μόνο στην Αργεντινή και συνέχισε: «Η ιδέα είναι να το πάμε στο Μεξικό, στην Νάπολη, στο Ντουμπάϊ και σε όλα τα μέρη που υπήρξαν εμβληματικά στην ζωή του Μαραντόνα».

Λίγο πριν βρεθεί στο εσωτερικό του αεροσκάφους, η Ντάλμα, επεσήμανε πως «θα του άρεσε αυτό. Δεν είναι ένα οποιοδήποτε αεροπλάνο, ούτε για εμάς ούτε για τους θαυμαστές του. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτήν την τρέλα, η αγάπη που έχουν για αυτόν ξεπερνά τα πάντα, είναι υπέροχο».

Το «Tango D10S», θα ταξιδέψει στο Κατάρ για το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο και στην συνέχεια θα δημοπρατηθεί για να υποστηρίξει φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση της «Give and Get».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments